23.04.2018 г.

Кристофър Укерман ще се бори с демони в серията "Diablero" на Netflix

Netflix обяви началото на записите Diablero, първата свръхестествена мексиканска поредица от стрийминг, която ще бъде пусната тази година и ще включва гласове, съставени от велики звезди, включително и бивш член на групата RBD.

В основата на тази фантастика са Кристофър фон Укерман, Орасио Гарсия Рохас, Жизел Кури, Фатима Молина, Долорес Ередия, Умберто Бусто, Флавио Медия и Кетцали Кортес.

Тази серия има докосване до комедията, базира се на книгата "El Diablo me Obligo" на F.G. Haghenbeck и ще разкаже вечната борба между ангели и демони по улиците на Мексико Сити, които ще отворят вратите на свят, който никога до сега не е бил виждан, където всичко може да се случи.

Историята ще се фокусира върху приключенията на "Отец Рамиро Вентура", който търси помощта на "Елвис Инфанте", легендарния "диаблеро" или ловец на демони. С помощта на супергероя "Нанси", тази група ще разгърне поредица от събития, които ще променят хода на човечеството.

"Diablero" се произвежда от Morena Films. Режисьорите са J.M. Cravioto, който също участва в шоуто, и Ригоберто Кастаньеда, както и изпълнителните продуценти Хуан Гордън и Педро Уриол, сценаристите са Пабло Тебар, Вероника Марза, Гибран Портела, Луис Гамбоа, Хосе Родригес, Лаура Сармиенто и Даниел С. Аранс.

Източник: lasestrellas.tv


Няма коментари:

Публикуване на коментар