Небходими съставки:
2 литра вода
2 ябълки на полумесеци
1/4 кг Мексикански глог обелен
1/4 чаша сини сливи
3 тамаринда (от семейство бобови )
4 Гуава на стайна температура
1 резен канела
2 пилонилонови конуса ( Типичен мексикански сладък хляб, приготвен с "piloncillo" - вид подсладител, направен от захарна тръстика. )
Начин на приготвяне:
Загрейте водата в тенджера и добавете пилончилото, теокотите и канелата.
Варете 10 минути; постоянно бъркайте, така че пилончилото да се разтвори.
Добавете останалите съставки и варете още 10 минути.
И това е. Всичко сервирайте горещо.
Превод- Габриела Радева
Източник- Цък
Няма коментари:
Публикуване на коментар