7.02.2020 г.

Рецептите на Анаѝ- Коледен пунш

Небходими съставки:

     2 литра вода
     2 ябълки на полумесеци
     1/4 кг
Мексикански глог обелен
     1/4 чаша сини сливи
     3 тамаринда (от семейство бобови )
     4 Гуава на стайна температура
     1 резен канела
     2 пилонилонови конуса (
Типичен мексикански сладък хляб, приготвен с "piloncillo" - вид подсладител, направен от захарна тръстика. )


Начин на приготвяне:
 
Загрейте водата в тенджера и добавете пилончилото, теокотите и канелата.

Варете 10 минути; постоянно бъркайте, така че пилончилото да се разтвори.
Добавете останалите съставки и варете още 10 минути.
И това е. Всичко сервирайте горещо.

Превод- Габриела Радева 
Източник- Цък

Няма коментари:

Публикуване на коментар