9.02.2020 г.

Мини новини около бившите членове на RBD

Скъпи читатели, отонво дойде време за любимата ви рубрика "Мини новини около бившите членове на RBD". За пръв път откакто рубриката стана седмична се случва да я пуснем в Неделя. Извиняваме се за забавянето. Освен това искаме да ви предупредим, че е възможно и друг път да я пускаме в неделни дни. Някои от тазседмичните мини новини вече сме ги публикували в нашата facebook страница, а останалите ще ги прочетете за пръв път.

1. След 11 години чакане, поредицата "Непокорните" се завръща в Мексико. Теленовелата "Непокорните" (мексиканската версия) отново ще се появи по телевизията в Мексико. От 24 Февруари, мексиканската телевизия TLNovelas, ще започне излъчването на трите сезона на хитовата теленовела, в която се формира музикалният феномен RBD.

2. Бразилски фен (момичето от снимката в дясно) се срещна с Алфонсо Ерера във фитнес залата, в която той тренира. При срещата им бразилката е попитала Пончо за слуховете за музикално събиране на RBD. Алфонсо отговорил, че това са само слухове и няма да се случи, но разкрил че скоро ще има изненада. Новината бързо се разпространи чрез влога, който бразилката е направила по повод срещата си с актьора, а като доказателсво представи тази снимка.

3. Анаи стана майка за втори път. На 2-ри Февруари вечерта в 23:37 ч. мексиканско време, Анаи е родила втория си син Емилиано. Новината за щастливото събитие беше съобщена лично от Анаи в Instagram профила й чрез тази снимка. В съобщението към снимката, освен часа на раждането, Анаи уточни, че Емилиано се е родил по-рано от очакваното, в 37 гастрационна седмица. Анаи и Емилиано вече са си вкъщи. След прибирането им удома, певицата сподели обща снимка на тримата й любими мъже - Ману (Мануел младши), Мануел (съпругът й) и Емилиано, която можете да видите тук.

4. Кристиан Чавес разкри, че на срещата му с колегите му от RBD в дома на Алфонсо Ерера са присъствали и половинките и на шестимата. В скорошно интервю, певецът разкри, че на срещата са приствали Мануел Веласко (съпругът на Анаи), съпругата на Алфонсо, Пако Алварес (съпругът на Дулсе Мария), Коко Стабук (годеникът на Маите Перони) и гаджетата на Кристиан и на Кристофър Урекман, за които още нищо не е разкрито. За сега нито Кристиан, нито Кристофър желаят да разкриват информация за настоящите си половинки.

5. Кристиан Чавес разкри, че освен сериите, които вече са записани за Amazon (Como Sobrevivir Soltero), Fox (Run Coyote Run 3) и Netflix (La Casa de la flores 3), в момента снима още една серия, отново за Netflix, но не даде подробности.

6. Този петък (07.02), Кристофър Укерман издаде новия си EР албум "Sotil Universo", който се състои от пет песни. Това е неговият трети албум и той възнамерявава да изпрати философско послание чрез него. Албумът вече е наличен във всички музикални платформи в Мексико. В Google play България е наличен само сингълът от албума, който носи същото име "Sotil Universo". Всички песни от новият албум на Кристофър Укерман можете да чете в личния му YouTube канал от тук.

7. Актьорският състав на поредицата "Diablero" започна да насърчава феновете на поредицата, които са добри художници. Всеки който умее да рисува може да сподели в twitter своя рисунка чрез хаштага #DiableroFanArtFest. Рисунките трябва да са на героите от поредицата.

8. Маите Перони сподели, че е научила от феновете си, че Netflix е закупил правата за проекта "Rebelde" и, че той ще направи римейк на хитовата теленовела. Тя благодари на феновете си, че я информират за подобни неща и, че ще се радва да продължат да го правят.

9. Маите Перони е новото реклавмно лице на бисквити Chikis Мексико. Рекламният клип с Маите Перони можете да гледате тук.

Източници: Twitter, Instagramlatinosbrasil.comlasestrellas.tv
Автор: Detelina Hristova (Denny)

2 коментара:

  1. Здравейте препорьчвам ви сериала хит Бедната Силвана изльчен по Бтв Лейди
    Повторение всеки понеделник следобед от 13 до 14 55 15 часа и от вторник до петьк следобед без сьботите и неделите от 13 до 13 55 14 часа по Бтв Лейди
    Сериала хит Бедната Силвана има 121 епизода
    Сериала хит Бедната Силвана е комедиен латино хит сериал
    Брагодаря ви
    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте много ви моля пишете на Бтв
    Бтв Лейди и
    Диема Фемили да пуснат много нови латино сериали и на Телевиса и на Телемундо в ефира си през 2020 г
    Брагодаря ви
    Лек ден

    ОтговорИзтриване