16.04.2020 г.

Google Play България пусна в продажба песни и албуми на RBD

Българските фенове на бившата мексиканска поп група RBD имат повод за празнуване. Online магазинът Google Play България пусна няколко албума и няколко песни на RBD. До сега в Google Play България бяха пуснати в продажба и все още продължават да се продават албуми и песни на Анаи, Дулсе Мария, Кристиан Чавес, Кристофър Укерман и Маите Перони, издадени след разпадането на групата през 2009 година. По-долу, ви представяме списък на албума и песните на групата RBD, които можете да си купите от Google Play България. За ваше улесенние сме направили имената на песните с линк-препрадки към страниците им за закупуване.

1. Албум: "Empemzar Desde Cero (Remastered)" - Албумът може да се закупи директно целия, но също така песните от албума могат да се купуват и по отделно.
2. Песен: "Cambana sobre cambana".
3. Песен: "Este Corazon".
4. Песен: "Ensename"
5. Албум: "RBD Rebeldia" - това име е на албум е дадено от Google Play България и не може да се закупи директно целия. Песните от пискъка на посочения линк се закупуват по отделно.
6. Албум: "Celestial amor" - Албумът може да се закупи директно целия, но също така песните от албума могат да се купуват и по отделно.
7. Песен: "Solo Quedate En Silencio".
8. Албум: "Exitos de RBD"- Албумът може да се закупи директно целия, но също така песните от албума могат да се купуват и по отделно.
9. Албум: "The Best of RBD" -  Албумът може да се закупи директно целия, но също така песните от албума могат да се купуват и по отделно.

Източник: Google play Bulgaria
By: Detelina Hristova

Няма коментари:

Публикуване на коментар