5.07.2020 г.

Алфонсо Ерера поиска информазия от последователите си за бразилски мемета

Алфонсо Ерера раздвижи социалните мрежи, след като разпита бразилските фенове за певицата Гретхен. Актьорът и певец заяви, че тази жена представлява 99 % от бразилските мемета. Бившият RBD обаче не трябваше да чака твърде дълго отговора си. Феновете му веднага го заляха с отговори веднага, след публикуването на въпроса. Както се оказа, тази жена е малко известна бразилска певециа на име Гретхен.

"Имам нужда от обяснение..... Коя е тя? 99,9% от меметата са нейни", написа бившия RBD в профила си в Twitter. След това бразилската звезда изненада публиката като лично отговори на Алфонсо Ерера и си размени благодарствени съобщения с него, като му написа "Това съм аз Гретхен". Виртуалният разговор продължи като певицата изпрати "поздрав" чрез друго Гретхен меме. Най-накрая  тя изпрати съобщение на Пончо Ерера с техст "Благодаря скъпи".



Най-големият и най-известният хит на Гретхен се казва "Gonga Gonga Gonga".


И въпреки, че до този момент почти никой не познаваше Гретхен, тя тези дни вече стана най-известната личност в Бразилия. Дори попадна в тенденциите в Бразилия.

Източници: gauchazh.clicrbs.com.brrbdeslovaquiaworld.wordpress.comVideoteca TV (YouTube)


П.С.: Тази статия е преведена от екипа на RBD Bulgaria. Призоваваме Ви за уважение към нашия труд и сайта ни като цяло. Най-любезно Ви молим, когато взимате информация (част от пубикация или цяла статия) от сайта ни и я качвате във ваши Facebook страници/ групи или сайтове, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НИ ЦИТИРАЙТЕ КАТО ИЗТОЧНИЦИ. 

By: Detelina Hristova

Няма коментари:

Публикуване на коментар