14.11.2020 г.

Мини новини около бившите членове на RBD

Скъпи Непокорни отново е време за любимата ви рубрика "Мини новини около бившите членове на RBD. Тази седмица повечето мини новини са цялата група RBD и за Дулсе Мария. Има и една новина за Алфонсо Ерера. Нека преминем към мини новините:

1. Тази седмица Universal Music нова специална коледна версия на песента "Los Peces En Rio" в изпълнение на RBD. Песента е качена във всички музикални дигитални платформи. Можете да я чуете от тук.

2. Новата песен на RBD, която ще се изпълнява от Анаи, Маите Перони, Кристиан Чавес и Кристофър Укерма, носи името "Siempre He Estado aqui". Песента ще бъде освободена другата седмица във Вторник (17.11.). Тази седмица Маите, Кристиан и Кристофър представиха откъс от песента в своите акаунти в TikTok. Можете да чуете откъсите на тримата обединени ТУК.

3. Тези дни RBD чрез официалния си Twitter неочаквана приятна изненада на своите фенове. Песните "Tal Vez Despues", "The Famili", ремиксите на "Ser O Pareser" и "Tu amor" бяха обединени и пуснати в специален фен албум, чието име е "Celestial Fan Edition". Можете да чуете песните от този албум от тук.

4. Алфонсо Ерера е сред официално подтвърдените актьори за четвъртият и последен сезон на трийлъра "Ozrak" на  Netflix. В четвъртия сезон на "Ozrak", Алфонсо Ерера ще бъде злодей. Неговият персонаж се казва Хави Елисондро, невиждан до сега член на семейство Наваро, който върви по тънката граница между това да бъде послушен лейтенат и коварсгвото да поеме картела на чичо си.

5. Този Вторник (10.11.) излезе дългоочакваният официален видеоклип на песента "Lo Que Ves No Es Lo Que Soy" на Дулсе Мария. Ако още не сте го гледали, можете да го видите от ТУК. До момента видеото е събрало 100 хиляди гледания, но повече подробности за броя на гледанията, ще ви представим следващата седмица в рубриката ни "Рейтинги в YouTube на песните на:".

6. В скорошна онлайн пресконференция Дулсе Мария обяви новината, че дългоочаваният й албум "Origen" ще има и физическа форма. Тя каза, че освен в дигиталните платформи, албумът "Origen" ще бъде пуснат и в музикалните магазини чрез лимитирани (ограничен брой) копия. Това означава, че много малко фенове на Дулсе Мария ще имат възможността да си купят албума на диск.

7. Дулсе Мария е номинирана в категорията "Най-добра водеща актриса" на наградите "Premios Novelando 2020". Дулсе Мария е номенирана в тази категория за ролята си на Виктория Ламас в сериала "Фалшива Самоличност 2".



Източници: spotify.com, Twitter, YouTube, tvline.comUniversal Music Mexico
By: Detelina Hristova

П.С.: Тази статия е авторска и е съставена и написана от екипа на RBD Bulgaria. Това означава, че не е взета и преведена от чуждестранен новинарски сайт. Най-любезно Ви молим, когато взимате информация (част от пубикация или цяла статия) от сайта ни и я качвате във ваши Facebook страници/ групи или сайтове, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НИ ЦИТИРАЙТЕ КАТО ИЗТОЧНИЦИ. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар