18.01.2021 г.

Анонимен мъж обвини Кристиан Чавес, че го е заразил с ХИВ

 Мексиканският певец и актьор Кристиан Чавес отново е замесен в скандал. В интервю за мексиканската медия TV Notas мъж, индентифициран като Джош, твърди, че Кристиан Чавес го е заразил с ХИВ. 35-годишния субект, който твърди, че е бил секс работник (жиголо), каза също, че актьорът е наемал услугите му няколко пъти.

"През Октомври 2016 година той (Чавес) ми писа чрез приложение и ме помоли да му изпратя интимни снимки. Направих го и той ме помоли да отида в дома му", каза мъжът в интервюто.

Според изявленията на Джош, първоначално двойката използвала презерватив, но мъжът каза, че с течение на времето този аспект се е променил. "Първоначално използвахме презерватив, но по-късно той ме убеди да не го правя. Попитах го дали е "чист", дали няма ХИВ или някаква полово предавана болест (полово предавани болести), но той се убиди и отговори, че няма от какво да се притеснявам. Той ми предложи допълнителни пари, за да го направя по този начин, и аз приех", добави въпросният мъж.

През 2019 г. субектът каза, че е разбрал, че е носител на ХИВ, след като си е направил кръвни изследвания, за да започне нова работа. Основният му заподозрян, че го е заразил, е актьорът и певец Кристиан Чавес. 

След публикуването и разпространението на споменатите новини в телевизионни бележки, Кристиан Чавес се позова на проблема и отговори категорично. "Човек не може да мине през живота, изчиствайки слухове и клюки. Оставете ги да мислят каквото искат и това е всичко", написа артистът в своите Instagram истории.

В допълнение, Кристиан Чавес публикува снимка и в описанието й намеква за скандалите, в които е участвал наскоро, както и за успеха, който е имал в кариерата си през 2020 година. "Ако те говорят лошо за вас, това означава, че се справяте добре", написа актьорът.

Според списание TV Notas мъжът, индентифициран като Джош, е подал жалба срещу актьора и иска Кристиан Чавес да влезе в затвора.



Източник: americadigital.com
By: Detelina Hristova

П.С.: Тази статия е преведена от екипа на RBD Bulgaria. Призоваваме Ви за уважение към нашия труд и сайта ни като цяло. Най-любезно Ви молим, когато взимате информация (част от пубикация или цяла статия) от сайта ни и я качвате във ваши Facebook страници/ групи или сайтове, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НИ ЦИТИРАЙТЕ КАТО ИЗТОЧНИЦИ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар