31.01.2021 г.

Мини новини около бившите членове на RBD

 Скъпи читатели, тъй като напоследък мини новините около бившите членове на RBD са малко, може са се наложи през седмица да пускаме любимата ви рубрика. В днешното издание на рубриката "Мини новините около бившите членове на RBD" са включени мини новините от миналата и от тази седмица.

1. В официалните профили на RBD в социалните мрежи, беше съобщено, че музикалните видео клипове на групата в YouTube вече са с подобрено качество. До скоро всички музикални видео клипове на RBD в YouTube бяха в SD, но вече са в HD качество. Тази новина доста зарадва феновете на групата и веднага ги накара да изгледат видео клиповете с новото качество. Всеки, който желае да ги изгледа, може да го направи от ТУК.

2. За пръв път от 12 години RBD са номинирани за награда. Тази година групата RBD е сред номинираните за наградите "Fans' Choice Awarts 2021" в категорията "Grupo Pop". Гласуването започва от утре 1-ви Февруари. Ще можете да гласувате за тях от ТУК. Държим да уточним, че можете да гласавете неограничен брой пъти и за няколко знаменитости.

3. Китайският онлайн Aliexpress.com магазин пусна в промоция голямо разнообразие на декоративни възглавници на RBD, Алфонсо Ерера, Анаи, Дулсе Мария и Кристиан Чавес. Декоративните възглавници със снимки на Анаи са два вида: квадратни и под формата на сърце.

4. Преди няколко дни феновете на Анаи получиха много хубава новина. Палитрата сенки "Mia Palette", която Анаи пусна на пазара в началото на месец Януари след няколко дни ще се продава и в други държави освен в Мексико. За сега наличната информация е, че палитрата от 24 цвята ще започне скоро да се продава в Бразилия, Аржентина, Колумбия, САЩ и Европа. Потвърдените до този момент европейски държави са: Испания, Румъния, Словения. Сенките ще се продават като лимитирана серия и ще бъдат ограничени количества в държавите, в които ще бъдат пуснати в продажба.

5. Онлайн порталът "Latino Gang" направи списък на десетте най-популярни мексиксикански певици в Instagram. В този списък попаднаха и красавиците от RBD - Анаи, Дулсе Мария и Маите Перони. Анаи заема 8-мо място с малко над 8 милиона последователи в Instagram. Една позиция по-нагрое (7-ма) се намира Дулсе Мария със своите над 8,3 Милиона последователи. Маите Перони е на 5-то място със своите над 9,2 Милиона последователи в тази социална мрежа.

6. За поредна година Дулсе Мария номинирана за наградите "Fans' Choice Awarts". Тази година Дулсе Мария е номинирана в категорията "Artista Pop Famenina". Гласуването започва от утре 1-ви Февруари. Който желае да подкрепи Дулсе Мари за наградите "Fans' Choice Awarts 2021", може да го направи от ТУК. Държим да уточним, че можете да гласавете неограничен брой пъти и за няколко знаменитости.


Източници: aliexpress.com, Twitter, Instagram, fanschoiceawards.showcase.fans


П.С.: Тази статия е авторска и е съставена и написана от екипа на RBD Bulgaria. Това означава, че не е взета и преведена от чуждестранен новинарски сайт. Най-любезно Ви молим, когато взимате информация (част от пубикация или цяла статия) от сайта ни и я качвате във ваши Facebook страници/ групи или сайтове, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НИ ЦИТИРАЙТЕ КАТО ИЗТОЧНИЦИ. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар