12.09.2017 г.

Дулсе Мария говори за ролята си в теленовелата "Muy Padres"

Мексиканската актриса ще играе главна роля в комедийния сериал "Muy Padres" ("Много бащи"), където ще си партнира с Виктор Гонзалес.

Въпреки, че Дулсе Мария е обмисляла да прекара времето си в популяризирането на новия си диск "DM", всичко се е променило когато е дошло предложението за комедийния сериал "Muy Padres" ("Много бащи"), който ще се появи на екран в понеделник 18 Септември.

"Проектът ми беше предложен когато не мислих да играя, защото се съсредоточавах върху музиката, много ми хареса, както и персонажат и подходът към реалния живот, а това е романтична комедия, която ще отрази всичко с хумор и в същото време ще се докосне до много силни сфери", каза актрисата в телефонно интервю с El Horizonte.

След като участва в продължение на няколко години в няколко продукции на "Телевиса", за пръв път актрисата вдъхва нов живот като се интегрира в новата продукция на телевизия Imagen. "Цялата визия на телевизията се е променила", коментира тя. "Всяка промяна е еволюция и аз се чувствам добре да бъда част от това", каза тя.

В телевизионния сериал актрисата споделя кадри с Виктор Гонзалес и Бети Монро, с които не е успяла да работи до преди това. "Хубаво е да се събереш с актьори, с които никога до сега не сте работили, защото са от други телевизии", каза актрисата като добави, че в продукцията ще има и музикално участие, за да не оставя на страна тази част от кариерата си. "Това е, което всъщност сме, в крайна сметка поставям текста на песента", каза тя.

На въпроса дали връзката й с Телевиса все още е добра, актрисата разкри, че е работила в компанията в продължение на няколко години без изключение. "Точно сега има по-голяма откритост по телевизиите, не е като преди, така че се надявам, че всичко е добре", каза актрисата със смях.

В новия си проект Дулсе Мария играе Памела, учителка в детска градина, която има трудно минало. За нейното преживяване, споделящо сцени с деца, актрисата разясни, че е нещо на което се радва много. "Мисля много за тях, защото ми напомнят, когато започнах на петгодишна възраст и това ме кара да ги разбирам по-добре и да им давам насърчение", каза тя.

Източник: elhorizonte.mx
By: Denny Hristova

Няма коментари:

Публикуване на коментар