24.04.2018 г.

Кристиан Чавес е ангажиран с проекти до края на 2018 година

Въпреки че мексиканецът Кристиан Чавес публикува няколко пъти упражненията си в фитнес салона, той заблуди феновете си, които повярваха, че се е посветил само на културизма. Актьорът и певец е пълен с проекти и ние ще представим всичко, което предстои феновете му да видят, до края на 2018 година.

В областта на актьорството, Кристиан ще се върне в училище, но този път като учител. Вечният Джовани ще даде живот на героя Габо в "Like - La leyenda", новата теленовела, предназначена за младата аудитории, която също като "Rebelde" ("Непокорните"), ще бъде продуцирана от Педро Дамян.

В допълнение, актьорът се занимава с записите на филм, мечта, която се превърна в реалност в кариерата на звездата. Филмът е "En las buenas y las malas", комедия без обявена още премиера, където Кристиан ще бъде "Полиаморен".

"Филмът говори за любовна история, но от друга гледна точка. Моят герой е от хората, за които казват, че се влюбват не заради секса, а заради сърцето, независимо дали са мъже или жени", казва актьора.

Освен филма, скоро Кристиан ще се появи в поредицата "La Bandida", продуцирана от TV Azteca и е съвместно продуцирана и от Sony, която ще бъде разпространявана от Netflix.

Работата на актьора не свършва до тук, защото хората, които го следват и харесват музиката му, знаят че Кристиан планира да посети Бразилия през Ноември с Mundo Entertainment, където ще популяризира свое EP за бразилския пазар. Досега единствената разкрита информация е, че песните ще бъдат лично написани и композирани от Кристиан Чавес.

Планирано е песните да бъдат пуснати през Юни, като единствените разкрити сътрудници на Кристиан Чавес, до момента, са певицата Лекса и певеца Густаво Миото.

Последният сингъл, освободен от Кристиан Чавес, е "Токсичен" през януари миналата година. За да чуете песента и да гледате видео клипът към нея натиснете ТУК.

Източник: latinosbrasil.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар