30.04.2018 г.

Мини новини за: Дулсе Мария и Пако Алварес

Скъпи читатели с радост ви представяме най-новата ни рубрика "Мини новини за.....". Тази рубрика е дъщерна на рубриката ни "Мини новини около бившите членове на RBD". Когато мини новините през дадена седмица са свързани само с един от бившите членове на RBD, ние ще ги публикуваме в рубриката "Мини новини за.....".
Първото издание на новата ни рубрика е посветено на прекрасната Дулсе Мария и нейния приятел Пако Алварес. Главно новините в това първо издание на рубриката са за Дулсе Мария, която през изминалата седмица поднесе не малко приятни изненади на феновете си. Тъй като в някои от новините се споменава и името на Пако Алварес, решихме да посветим това издание на "Мини новини за....." и на двамата.

1. Миналия понеделник  (23 Април) беше световният ден на книгата. Както знаете Дулсе Мария и половинката й Пако Алварес имат издадени книги. Нашият екип реши да им честити празника в twitter и за случая направихме специален колаж. Можете да го видите ТУК. За наша голяма приятна изненада, минути след пускането на туита ни, Пако Алварес го видя и хареса. Това за нас означава много и го приемаме като комплимент и хубав подарък. Вижте ТУК.

2. Дулсе Мария и Пако Алварес от ден на ден са все по-щастливи и по-влюбени от всякога. И двамата все по-често започнаха да показват любовта си пред последователите си в социалните мрежи, главно в Instagram. Нещо повече, двамата започнаха да ходят заедно на

големи светски мероприятия, което показва, че Дулсе Мария и Пако Алварес са безкрайно щастливи и невероятно много се обичат. Припомняме, че наскоро Пако Алварес придружи своята любима Дулсе Мария на премиерата на серията "Луис Мигел".

3. В събота (28 Април), Дулсе Мария и Пако Алварес отидоха заедно на светско парти в Ривиера Мая по случай петото издание на "Premios Platino".

4. Вчера (29 Април), Дулсе Мария и Пако Алварес събраха погледите и възхищението на всички по време на церемонията на тазгодишното издание на "Premios Platino". Двамата сияеха както никога до сега, най-вече Дулсе Мария, която плени погледите на феновете си и на зрителите на събитието с невероятния си тоалет. Дулсе Мария се появи с много красива бяла рокля с прозиращ дизайн и голямо деколте, което събираше погледите на всички и й спечели много комплименти, похвали и аплодисменти. Дулсе Мария изглеждаше страхотно и много секси с тази рокля, която според нас има леко булченски дизайн. Още снимки на Дулсе Мария и Пако Алварес, можете да видите в галерията ни като натиснете ТУК.

5. Теленовелата "Muy padres", в която Дулсе Мария изпълнява ролята на детската учителка Памела (Мис Пам), скоро ще стартира в Боливия по канал ATB Digital.

6. Преди няколко дни Дулсе Мария съобщи много страхотна новина на феновете си чрез своя Instagram, а след това и в Twitter. Дулсе Мария обяви името на новият си музикален проект "ORIGEN". На 5 Октомври, Дулсе Мария ще представи новите си песни, включени в "ORIGEN" в Teatro Metropolitan, Мексико. Билетите за концерта ще бъдат пуснати в продажба тази седмица.

7. Новината за предстоящият албум "ORIGEN" на Дулсе Мария, както и новината за представянето му на 5 Октомври, зарадваха страшно много феновете й по целия свят. Развълнувани от хубавата новина, феновете на Дулсе, започнаха да правят списък на държавите, от които ще има фенове на концерта на Дулсе Мария. За сега със сигурност на концерта ще има фенове от: Мексико (най-вече), Бразилия, Чили, Испания, САЩ, Еквадор, Коста Рика, Аржентина, Франция, Израел, Хондурас, Салвадор, Словакия, Хърватия и Перу. Самата Дулсе Мария сподели, че супер много развълнувана, че ще се срещне със свои фенове от толкова много държави. За сега за съжаление няма индикации за добавяне на България в списъка с държави, от които ще има фенове на Дулсе Мария на концерта.

8. Преди няколко дни, Дулсе Мария съобщи, че скоро ще направи Facebook Live, в който ще даде малко повече информация за проекта си "ORIGEN". Все още няма обявени дата и час, когато бъдат обявени, ще ви съобщим в Facebook страницата ни. Можем да ви кажем, че "ORIGEN" е най-личния проект на Дулсе Мария в кариерата й до момента.

9. Миналата седмица Дулсе Мария добави в своя YouTube канал аудио на акустична версия на песента си "Exstranjera", аудио на с текст на песента си "Un minuto sin dolor", видео на "90's Pop Tour" от участието си в изпълнението на песента "Entre Azul y Buenas noches" с група JNS. Можете да ги видите ТУК.

10. Наскоро Дулсе Мария предизвика положителни реакции и коментари  в социалните мрежи. Дулсе Мария публикува в Instagram своя снимка по бански с не открито деколте и без грим по лицето й. Последователите на Дулсе Мария, и не само те, останаха впечатлени от страхотната й секси фигура и естествената й красота. По нищо не личи, че Дулсе Мария е на 32 години.

11. Дулсе Мария спечели първо място и в трите категории, в които беше номинирана за тазгодишните награди "Fans Choice Awards". Благодарение на тези 3 победи, Дулсе Мария си заслужи и спечели титлата "Най-харесван артист" ("Най-любим артист").

Няма коментари:

Публикуване на коментар