29.01.2020 г.

Бившите членове на RBD публикуваха мистериозно видео за предстоящо събитие през Февруари

След публикуването на снимки, на които са заедно през последните дни на 2019 г., Анаи, Алфонсо Ерера, Дулсе Мария, Маите Перони, Кристофър Укерман и Кристиан Чавес изглежда планират нещо много голямо за RBD през Февруари тази година.

Между Неделя (26) и Понеделник (27), мексиканската група публикува два клипа в YouTube канала си със съобщение за нещо, което ще се случи през Февруари.
"Чакането приключи. Много скоро", се казва във видеото, публикувано в Неделя. В Понеделник съобщението предостави малко повече подробности: "Явлението ще се върне. Скоро. Много скоро. Февруари 2020".





Скоро след появата на тези два клипа, в социалните мрежи започнаха да появяват спекулации, какво точно предстои да се случи. Някои фенове смятат, че предстоящото събитие може би ще бъде завръщане на групата, въпреки че бившите RBD отрекоха в интервюта вероятността това да се случи. Според други, това което предстои е дългоочакваната премиера на документалния филм за RBD, който от доста време се подготвя от продуцента Педро Дамян.

Каквото и да предстои през Февруари, феновете на RBD го очакват с нетърпение и огромно любопитство, да разберат какво точно е. Надяваме се скоро да се появи повече информация.

Източник: hugogloss.uol.com.br
Превод: Detelina Hristova

Няма коментари:

Публикуване на коментар