28.01.2020 г.

Сорайда Гомес говори за теленовелата "Непокорните" и групата RBD

Преди няколко дни Сорайда Гомес (Хосе Лухан от "Непокорните") проведе видео чат с последователите си в Instagram. В него актрисата сподели за проектите си, малко за личния си живот и разказа спомените за теленовелата "Rebelde" ("Непокорните"). Също така, тя говори и за сватбата на Дулсе Мария, на която беше една от шаферките.

Сорайда Гомес сподели, че кастингите за теленовелата "Непокорните" са били нещо интересно и вълнуващо, защото никой от кандидатите не е знаел какви точно са очакванията и изискванията на режисьорите. Тя разказа, че е била заедно с Анджелик Бойер (Вико), Маите Перони, Джак Дуарте (Томас) и още други, за които  в момента не успя да си спомни, когато са им съобщили хубавата новина, че са одобрени да участват в теленовелата. Също така, актрисата призна, че "Непокорните" е един от проектите, които е направила с много любов и отдаденост.
"Този проект за мен е един от проектите, които поддържам с много любов, но благодарение на всички вас. Защото вече минаха повече от 14 години от този проект, а вие продължавате с тази любов", каза тя.

Сорайда Гомес призна, че никой не е предполагал, че теленовелата "Непокорните" ще получи толкова голям успех и ще достигне до много страни. Единственото, което са знаели всички от актьорския състав е било, че ще участват в много важен родителски проект. В допълнение на това, актрисата каза, че всички избрани актьори, до този момент са имали развища се кариера, с изключение на Маите Перони, за която "Непокорните" беше първи проект.

"Очевидно е, че не знаехме, че това ще бъде събитие и в други страни. Ние си представяхме колко страхотно ще бъде всичко (в работата по проекта). Всички тези, които участвахме, знаехме, че сме във важен родителски проект. Защото вече имахме кариера. Мисля, че единствения човек, за който това беше първи проект, беше Маите. Представете си колко вълнуващо беше за нея. Тя с него направи първия си проект", каза Сорайда.

Най-много въпроси, Сорайда Гомес получи за колегите си, които участваха в музикалната поп група RBD. Актрисата призна, че според нея Кристиан Чавес е изключително честен, директен и истински сред момчетата в актьорския състав на теленовелата "Непокорните".

"Без никакво съмнение мога да ви кажа, че Кристиан Чавес е този, който е казал най-много неща за себе си и е толкова директен", каза Сорайда Гомес.

Макар че някои от феновете на хитовата теленовела "Непокорните" за евентуален нов сезон, от думите на Сорайда Гомес стана ясно, че това едва ли ще се случи, защото някои от актьорите вече имат семейство и деца.
"Не знам. След последния сезон на "Непокорните" видях Педро Дамян и той ми каза, че би искал това, че би било готино. Но честно не знам, всичко може да се случи. Истината е, че вие сте тези, които определят такива неща. Истината е, че изведнъж пътищата се отвориха и вече всеки има друг живот. Женени са, имат бебета, като например Анаи", каза актрисата.

Сорайда Гомес не пропусна да спомене и за сватбата на Дулсе Мария, на която беше шаферка. Сорайда разкри, че приятелката й не планува скоро да има дете. "Дулсе се омъжи. Това беше сватба, за която искам да знаете, че беше грандиозна, супер хубава. Там бяха сестрите й и всичките й приятели. Липсваха само тези от RBD", сподели тя.

В заключение на видео чата, Сорайда Гомес благодари на последователите си за подкрепата, изпрати им целувки и им каза колко ги обича.

Източник: Alex Salazar
Превод: Detelina Hristova

Няма коментари:

Публикуване на коментар