28.01.2020 г.

Кристофър Укерман сподели подробности за срещата на RBD

Миналата седмица Кристофър Укерман гостува в предаването на Йорди по радио Exa, главно за да промотира вторият сезон на поредицата "Diablero", чиято премиера ще е на 31 Януари. Но освен за "Diablero 2", певецът говори и за успеха на групата и обясни, защо песните на RBD не са на нито една музикална платформа.

"RBD беше опит в живота. Това, което ми даде групата, честно казано е, че ме подготви музикално. (....) Беше нещо драматично, беше много хубаво", сподели Кристофър, отговаряйки на въпросите, за това как се чувства като част от големия феномен RBD.

В предаването Кристофър Укерман разказа няколко известни подробности за срещата, която имаше с Анаи, Алфонсо Ерера, Дулсе Мария, Кристиан Чавес и Маите Перони.
"Истината е, че имахме 11 или 12 години без да ни виждате заедно и бяхме настроети да се срещнем. Важното е, че го направихме, не защото хората щяха да говорят, че може да има събиране. Ние не искахме това, шум в личните ни кариери. Но си казахме, че е време да ни видите заедно", каза той.

Но сред толкова много разкрития имаше и едно, което шокира феновете му, тъй като разкри името на песента на RBD, която най-малко харесва. "Rebelde", каза още актьорът по време на радио шоуто на Йорди в Exa. За изненада на водещия, Кристофър Укерман обясни причините си: "Да, защото това беше, което чувахте всеки ден с интрото на теленовелата. Често най-комерсиалните теми не винаги са тези, които харесваме", добави той.

Той обаче увери, че една от песните на поп групата, която най-много му харесва е "Salvame". Той дори обясни, че в повече от един случай я е пеел на презентациите си (участията си) или когато някой го помоли. "Salvame. Всъщност, когато съм ходил да посетя различни места, ме помолиха за някакво изпълнение, аз винаги изпълнявах Salvame", призна Кристофър.

На въпроса дали знае причината за това песните на RBD да не са в платформата Spotify, Кристофър Укерман обясни, че всичко се дължи на правен проблем на звукозаписната компания и на проекта "Rebelde Way", който е създаден в Аржентина.

"Там навлезе правен проблем....., това което се случи е, че проектът идва и от Аржентина. Това, което хората не зная е, че този проект е направен за първи път в Аржентина и тези момчета също бяха много успешни, те бяха четирима. (...) Това означава, че имаше формула, която работеше, но мексиканският проект, по някаква причина беляза цалото поколение", каза той.

В допълнение на тези разкрития, Кристофър Укерман посочи, че събирането с приятелите му е било много емоционално, тъй като те не са се виждали повече от 11 години. Той дори увери, че Алфонсо Ерера се е свързал с всички бивши членове на RBD, за да организира срещата, която в края на месец Декември изненада милионите им фенове по целия свят.
"Всъщност, Пончо беше този, който ни уговори всички и си казахме хайде, хайде да вечеряме, да поговорим", сподели Кристофър.


Освен всичко това, Кристофър Укерман отрече разпространяващите се от няколко години слухове, че при разпадането на групата, бившите членове на RBD са се разделили с лоши чувства.
"Не. Ние не приключихме зле. Всички сме много различни, но винаги е имало голямо уважение между нас", каза той.

Записа на цялото предаване можете да гледате ТУК.

Източници: EXA - YouTube и lasestrellas.tv
Превод: Detelina Hristova

Няма коментари:

Публикуване на коментар