27.03.2020 г.

Маите Перони говори за новия си сериал "Herederos por Accidente" и Covid-19

Корона вируса (Covid-19) парализира голяма част от света. Филмите и развлекателната индустрия, икономиката, здравния сектор, фрилансериите, малкия и среден бизнес, сред които и много други сектори са засегнати от пандемията, която далеч не е приключила и вече доведе до спиране на снимките на много кастове и сериали.

Маиите Перони говори изключително много с Mexico Screenrush за новия път не само в развлекателната индустрия, но и в живота и населението в света като резултат от събитията, и се възползва от възможността да посвети няколко думи на мексиканските  си фенове.

"Това са моменти, когато осъзнаваме, че няма значение кой си, откъде идваш или къде си. Мисля, че този процес е много труден, но в същото време трябва да сме отговорни и наясно. Опитайте се да останете изолирани колкото е възможно повече, но също така разберете, че има хора, които не могат на 100% да спрат да работят. Трябва да има постоянна хигиена, това няма да продължи за кратко и предстоят трудни времена за (....) Мексико, но трябва да останем позитивни."

От теленовелите до Стрийминг

Маите е една от много актриси, които за първи път опитаха късмета си на малкия екран с участието си в теленовели, които днес се смятат за телевизионна класика. Без съмнение "Непокорните" беше проект, който я постави в полезрението на обществеността и продуцентите. Въпреки тава актрисата успя да се развие заедно с индустрията, оставяйки след себе си етикета момичето от RBD, въпреки че хората все още я помнят като очарователната Лупита, това не й отнема съня, тъй като тя заяви, че има специална привързаност към сериала.

"Постоянно има търсене за нови предложения за забавление. Преди около 10 години теленовелите бяха върхът на развлекателната индустрия в Латинска Америка и имаха последствия в няколко държави, които са фенове на класическите сапунени сериали", каза Маите.

"Въпреки че традицията може да се превърне в осждане на индустрията , се появиха нови платформи като Claro Video", който ни даде възможност преди всичко да се слеем с други таланти, какъвто е случаят с "Herederos", съвместна продукция с Испания", изтъкна Маите Перони.

"Наследници по случайност" е новата серия на Claro Video, която поставя пред нас кумичен култов сблъсък между мексиканско и испанско семейство, в който Лупе е в центъра на спора, докато чака първородният син на испанско семейство да получи наследството си.

"Представете си мексиканско и испанско семейство, които живеят заедно под един покрив. Много е смешно от простияфакт на езика: някои разбират една дума по един начин, а за други тя има съвсем различно значение. Символиката и поведението са някои от нещата, които правят тази комедия невероятна", сподели Маите.

Продукцията е съставена от Маите Перони (в ролята на Лупе), Консело Дувал, Мишел Дувал, Камила Валеро и Норма Анхелика като мексиканското семейство, докато испанският актьорски състав има имена като Орасио Коломе, Cuca Escribano и Мара Лопес. Поредицата ще започна да се излъчва на 26 Март чрез стрийминг платформата на Claro Video.



Източници: @SensaCineMxsensacine.com.mxClaro video Mexico
By: Detelina Hristova

Няма коментари:

Публикуване на коментар