27.03.2020 г.

Дулсе Мария и Пако Алварес подариха поетично четене чрез Live на последователите си в Instagram

На 21 Март по случай световния ден на писателите и книгите, Дулсе Мария и съпругът й Пако Алварес направиха Live в Instagram със своите послледователи. Целта на този видео чат беше смекчаване на домашната карантина чрез поетично четене, изпълнено от Дулсе Мария и Пако Алварес. Двамата изпратиха много любов, много светлина, много благословии, много целувки и прегръдки на всичките си последователи по света.

В началото на този Live, Дулсе Мария и Пако Алварес говориха за карантината и насърчиха всички да спазват препоръките за предпазване от заразяване от Коронавирус. Дулсе Мария сподели, че снимките на новия проект, в който участва са временно отменени. Тя каза, че доброволно се е изолирала в дома си и призива за солидарност към всички най-уязвими. "Останете в домовете си възможно най-дълго и излизайте ако е крайно необходимо. Нека бъдем отговорни, трябва да мислим точно сега, всички зависим от всички. Ние трябва да се грижим за себе си. Ще се измъкнем от това ако сме заедно",каза Дулсе Мария

За разлика от Дулсе Мария, на Пако Алварес все още му се налага да ходи всеки ден на работа. Той сподели, че носи маски за многократна употреба и предпазни очила за, използва антибактериални гелове и веднака като се прибере задължително първо си взима душ и си дезинфекцира нещата.

Дулсе Мария и Пако Алварес обясниха на последователите си, че въпреки домашната карантина в много страни по света, пак могат да правят хубави неща, които да ги накарат да се почувстват добре. Някои от нещата, които Пако изброи са четене на поезия или друг вид книги, гледане на филми, писане, рисуване, подреждане на дома. Дулсе Мария от своя страна препоръча на зрителите им да посветят времето на близките си (семействата си). Двата насърчиха феновете си да се ориентират най-вече към поезията "защото има това лечебно вещество, което отива директно в душата", поясни Пако Алварес.

Мексиканският продуцент сподели, че този Live по случай световният ден на книгата е много специален за него, защото за пръв път с Дулсе Мария заедно правят подобно нещо.

По време на поетичното четене, Дулсе Мария четеше любими стихове на последователите й в Twitter. Няколко часа преди видео чата, тя помоли последователите си да й напишат цитати от любимите си стихотворения, включително и техните автори и книгите, от които са взети. Освен цитати, изпратени от последователите им в социалните мрежи, Дулсе Мария и Пако четяха и любими свои цитати от книгите в домашната им библиотека, включително и от техните издадени до момента книги.

Покрай поетичното четене, семейство Савиньон Алварес, отговаряха на въпроси на феновете си. Дулсе Мария разкри, че майка й я е насърчила да започне да пише песни, стихотворения и поеми, когато е била на 11 години.

Целото поетично четене, което направиха Дулсе Мария и Пако Алварес, можете да изгледате във видеото, което ви споделяме по-долу.



Източници: DMForo Univision, Twitter
By: Detelina Hristova

Няма коментари:

Публикуване на коментар