11.08.2020 г.

Дулсе Мария най-накрая потвърди участието си в сериала "Falsa identidad 2"

Вече е напълно Официално! Дулсе Мария се присъединява към главния актьорски състав във втория сезон на хитовия сериал на Телемундо "Falsa Identidad" ("Фалшива идентичност"). Известната мексиканска актриса и певица, която постигна популярност преди повече от 15 години с героинята си Роберта Пардо Рей в младежката теленовела "Rebelde" (2004 г.) на Телевиса, скоро ще направи своя дебют в испаноезичната мрежа на Телемундо като част от тази дългоочаквана поредица.

"Много съм щастлива, защото официално мога да ви кажа, че се присъединявам към втория сезон на "Falsa Identidad" с героинята Виктория Ламас", разказва развълнувана бившата RBD пред People En Espanol.

"Тя е много интересн герой. Надявам се да ви хареса много, колкото и на мен. Не го пропускайте", добави Дулсе Мария, която скоро ще дебютира и като майка, в резултат на брака й с Пако Алварес.

Актрисата, която започна да записва сериала преди избухването на пандемията от Коронавирус, се зае отново с записите преди няколко седмици в Мексико, като взе всички необходими предпазни мерки поради бременността си.

Източник: peopleenespanol.com

П.С.: Тази статия е преведена от екипа на RBD Bulgaria. Призоваваме Ви за уважение към нашия труд и сайта ни като цяло. Най-любезно Ви молим, когато взимате информация (част от пубикация или цяла статия) от сайта ни и я качвате във ваши Facebook страници/ групи или сайтове, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НИ ЦИТИРАЙТЕ КАТО ИЗТОЧНИЦИ. 

By: Detelina Hristova

Няма коментари:

Публикуване на коментар