10.08.2020 г.

Еди Вилард разкри, че е имал любовна афера с Анджелик Бойер по времето на теленовелата "Rebelde"

Преди няколко дни се разкри мимолетна връзка между Анджелик Бойер и Еди Вилард, които са част от актьорският състав на хитовата теленовела "Rebelde" ("Непокорните").

Наскоро Еди Вилард разговаря с Карла Диас (член на музикалната група JNS (старо име Jeans)) в програмата й "Pinky Promise", която се излъчва в нейния YouTube канал.
По време на интервюто актьорът разказа малко за любовните си връзки, които е имал през цялата си кариера до момента, като уточни че сцената на теленовелата "Rebelde" е много важна за него.

Докато разказваше историите си от записите на "Непокорните" между 2004 г. и 2006 г., той призна нещо, което не много от неговите последователи знаят, а това е, че е имал афера с актрисата и модел Анджелик Бойер, когато той е бил на 17 години, а тя е била на 18 години.
Вилард каза, че това е нещо доста мимолетно "лятна свалка" и че бившата му партноьорка Анджелик Бойер започва да привлича вниманието му , когато прекарват много време в снимачните студиа на теленовелата "Непокорните".

"Тя беше моето първо гадже и това почти никой не знае, когато бях с Анджелик, това беше в "Rebelde". Очевидно беше лятна любов", поясни  той по време на интервюто.

Относно продължителността на връзката Еди каза, че не е продължила много време, но за него онези дни са били много интензивни, "Това беше първата ми любов, мисля, че прекарахме четири месеца в ходене", каза актьорът.
Еди Вилард уверява, че Анджелик Бойер е много привлекателна за него и я намира за много красива, поради което нарича късметлия Себастиан Рули.



Източници: minuto.com.mxmsn.comPinky Promise


П.С.: Тази статия е преведена от екипа на RBD Bulgaria. Призоваваме Ви за уважение към нашия труд и сайта ни като цяло. Най-любезно Ви молим, когато взимате информация (част от пубикация или цяла статия) от сайта ни и я качвате във ваши Facebook страници/ групи или сайтове, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НИ ЦИТИРАЙТЕ КАТО ИЗТОЧНИЦИ. 

By: Detelina Hristova

Няма коментари:

Публикуване на коментар