6.10.2020 г.

Анаи e участвала в кастинга на теленовелата "Руби" през 2004 година

През 2004 година Барбара Мори отговаряше за представянето на "Руби", амбициозна млада жена, която е готова на всичко, за да се измъкне от бедността. 
Когато обаче продукцията на Хосе Алберто "El Guero" Кастро веше в предварителната продукция на тази нова версия на едноименния комикс от писателката Йоланда Варгас Дулче, от 1963 г., няколко актриси са участвали в кастинга с намерението да станат красивата героиня на тази история. Сред тези актриси е била и Анаи.

Пред камерите на предаването "La Oreja", шоу програма излъчвана в периода 2002-2009 г., Анаи, тогава 19-годишна, беше интервюирана по време на кастинга на тази продукция, където разкри голямата си изненада, че е една от най-популярните млади актриси на прослушването, за да станат "Руби".

"Първо, аз се чувствам като дъщеря на някой (....). Мислех си, че ще има повече момичета като мен, но това е добре. Казах си, че трябва да направя всичко, което искат от мен и да го представя с цялата си любов", казва Анаи в това интервю.

Другите актриси, които са участвали в този кастинг за теленовелата "Руби" през 2004 г. заедно с Анаи са: Моника Санчес, Патриша Мантерола, Сесилия Габриела, Барбара Мори  и Марлене Фавела.

Източник: lasestrellas.tv
By: Detelina Hristova


П.С.: Тази статия е преведена от екипа на RBD Bulgaria. Призоваваме Ви за уважение към нашия труд и сайта ни като цяло. Най-любезно Ви молим, когато взимате информация (част от пубикация или цяла статия) от сайта ни и я качвате във ваши Facebook страници/ групи или сайтове, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НИ ЦИТИРАЙТЕ КАТО ИЗТОЧНИЦИ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар