6.10.2020 г.

Алфонсо Ерера наруши мълчанието си относно това защо няма да участва в онлайн концерта на RBD

 Алфонсо Ерера реагира на съобщението за дългоочакваната почит към успешната група RBD. Анаи, Маите Перони, Кристиан Чавес и Кристофър Укерман потвърдиха присъствието си за голямото събитие, което е насрочено за 26 Декември тази година. Отъстващите ще са Алфонсо Ерера и Дулсе Мария.

На 30 Септември Кристиан Чавес потвърди реализацията на трибют концерт, в който ще участва заедно с Анаи, Маите Перони и Кристофър Укерман. Освен това той съобщи, че Алфонсо Ерера и Дулсе Мария са отхвърлили поканата за участие в този проект. Отсъствието на двамата е тема на разговори в медиите и сред феновете.

Причините за отказа на Дулсе Мария да участва в този концерт са повече от ясни, уважителни и разбираеми. Въпреки това, Дулсе Мария застана пред камерата и чрез Instagram Live направи публично изявление, обяснявайки подробно причините за отсъствието си. Подробна информация Илиана Вълева вече ви предостави, ако сте пропуснали статията й, можете да я прочетете ТУК.

Докато причините за отсъствието на Дулсе Мария бяха известни много преди изявлението й, тези за липсата на Пончо Ерера бяха неизвестни.Тази мистерия приключи в Неделя 4 Октомври. Алфонсо Ерера наруши мълчанието си преди срещата на бъвшите си колеги от групата и чрез Twitter профила си даде първия си коментар по темата, откакто концертът беше потвърден. В тази социална мрежа той изпрати поздравления до тези, които приеха поканата и им отправи най-добри пожелания.

"Поздравления Анаи, Маите Перони, Кристофър Укерман и Кристиан Чавес! Пожелавам ви трибютът  #SerOParecer2020 да бъде успешен", написа Алфонсо.
Съобщението му завършва с коментар, който подсказва какво ще прави той в нощта на 26 Декември, когато ще се проведе концертът.
"Цялото семейство ще бъдем на първия ред, за да ви гледаме и подкрепяме", написа той.


Според Кристиан Чавес, Пончо Ерера "никога не е харесвал музиката" и предпочита да се фокусира върху актьорската си кариера. Според него това би била причината Алфонсо да не иска да бъде с останалите си бивши колеги.

Почитането на RBD на 26 Декмври ще се проведе ще се проведе в Мексико и ще бъде във виртуален формат заради здравните ограничения поради пандемията Covid-19.

Източник: univision.com
By: Detelina Hristova

П.С.: Тази статия е преведена от екипа на RBD Bulgaria. Призоваваме Ви за уважение към нашия труд и сайта ни като цяло. Най-любезно Ви молим, когато взимате информация (част от пубикация или цяла статия) от сайта ни и я качвате във ваши Facebook страници/ групи или сайтове, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НИ ЦИТИРАЙТЕ КАТО ИЗТОЧНИЦИ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар