7.01.2021 г.

Анаи благодари за подкрепата и загрижеността на последователите си


 Началото на 2021 година за семейството на Анаи беше белязано от Covid-19. Както вече ви съобщихме, Мануел Веласко, съпругът на певицата и актриса има положителен тест за Коронавирус и в момента цялото семейство е под задължителна карантина.

Новината за заразяването на бившият губернатор на Чиапас - Мануел Веласко разтревожи както политическите последователи, така и последователите на развлекателната индустрия. Хиляди укуражителни коментари за съпричастност, загриженост и подкрепа бяха отвени към Анаи и семейството й от нейните последователи в социалните мрежи.

Тази Сряда (06.01.), Анаи пусна благодарствено послание към феновете си за подкрепата и загрижеността им към семейството й, без да споменава дали тя и двамата й сина също са заразени.

"Благодаря ви за вашите послания и любов. Ние четиримата се справяме добре, следвайки медицинските показания. Знам, че сме във вашите молитви и ви благодаря от цялото си сърце", написа Анаи в Twitter и в Instagram историите си.

Нашият екип пожелава на Анаи и цялото й семейство бъз оздравяване и справяне с трудният момент, който преживяват в момента.


Източник: @Anahi
By: Detelina Hristova


П.С.: Тази статия е авторска и е съставена и написана от екипа на RBD Bulgaria. Това означава, че не е взета и преведена от чуждестранен новинарски сайт. Най-любезно Ви молим, когато взимате информация (част от пубикация или цяла статия) от сайта ни и я качвате във ваши Facebook страници/ групи или сайтове, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НИ ЦИТИРАЙТЕ КАТО ИЗТОЧНИЦИ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар