5.01.2021 г.

Мануел Веласко съпругът на Анаи има положителен тест за Covid-19

 Една новина много разтревожи феновете на RBD, тъй като тези дни стана ясно, че Мануел Веласко, съпругът на Анаи, е диагностициран с положителен тест за Covid-19, така че певицата и актриса също може да е заразена.

Според източници, близки до семейството, бившият губернатор на Чиапас, Мексико е имал температура, главоболие и леки затруднения с дишането и в момента е у дома, възстановява се и спазва всички медицински протоколи.

Освен че притесни полотическите последователи, новината оказа влияние и върху света на развлеченията, тъй като когато новината беше пътвърдена, започна да се говори също и за заразяване на бившия член на RBD Анаи и двамата им сина Мануел и Емилиано.

Към момента нито Мануел Веласко, нито Анаи не са коментирали новината, но те са останали активни в социалните си мрежи, където са правили публикации през уикенда, въпреки че не са отдавнашни снимките от тях.

Трябва да се отбележи, че последната публична изява на Мануел Веласко беше на 26 Декември, когато той придружи жена си на виртуалния концерт "Ser O Parecer", който отбеляза специално събиране на повечето членове на групата RBD, след почти 12 години от тяхното разделяне.

Другите членове на младежката група, които участваха в този концерт, бяха Кристиан Чавес, Маите Перони и Кристофър Укерман, които не са проявили никакви симптоми на вируса, който завладя целия свят.


Източник: canalrcn.com
By: Detelina Hristova

П.С.: Тази статия е преведена от екипа на RBD Bulgaria. Призоваваме Ви за уважение към нашия труд и сайта ни като цяло. Най-любезно Ви молим, когато взимате информация (част от пубикация или цяла статия) от сайта ни и я качвате във ваши Facebook страници/ групи или сайтове, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НИ ЦИТИРАЙТЕ КАТО ИЗТОЧНИЦИ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар