11.01.2021 г.

Анаи отново покори iTunes Бразилия

 Въпреки че от няколко години Анаи е далеч от музикалната сцена, тя продължава да жъне успехи в света на музиката. В Неделя (10.01.) Анаи за пореден път покори iTunes Бразилия с две от песните си - "Para Que" (от албумът й "Mi Delirio") и "Absurda" (самостоятелен сингъл). Тези две песни отново попаднаха в класацията "ТОП 10" на iTunes Бразилия. Песента "Para Que" в момента е на 1-во място, а песента "Absurda" заема 6-та позиция. По този начин, със заемането на 1-во място от песента "Para Que", Анаи стана първата мексиканска изпълнителка, която достига това постижение в iTunes Бразили.

Тази новина страшно много зарадва бразилските фенове (както и феновете по целия свят) на мексиканската група RBD и главно на Анаи. Най-много ги развълнува фактът, че 11 години след издаването си, песента "Para Que" на Анаи отново влиза в  "ТОП 10" на iTunes Бразилия и е номер 1. Наистина е много впечатляващо да видим как Анаи доминира в света на музиката въпреки музикалната си пауза и отсъствието си от музикалните среди.

Според всички фенове на Анаи, най-вече според феновете й в  Аржентина, би било много хубаво, ако през 2021 година Анаи отново се върне на музикалния свят. Но това само времето ще покаже дали ще се случи. 

Българските фенове на RBD също биха се зарадвали  страшно много ако Анаи възобнови музиканата си кариера.


Източници: RBD24HorasArg (Twitter), @ChartsAnahi (Twitter), @AnahiBrasil (Twitter), @AnahiOnCharts (Twitter).
By: Detelina Hristova

П.С.: Тази статия е авторска и е съставена и написана от екипа на RBD Bulgaria. Това означава, че не е взета и преведена от чуждестранен новинарски сайт. Най-любезно Ви молим, когато взимате информация (част от пубикация или цяла статия) от сайта ни и я качвате във ваши Facebook страници/ групи или сайтове, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НИ ЦИТИРАЙТЕ КАТО ИЗТОЧНИЦИ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар