10.01.2021 г.

Бразилски фенове на RBD ще съдят организатора на онлайн концерта "Ser O Parecer" заради подвеждаща реклама

 През нощта на 26 Декември феновете на RBD влязоха в носталгията на лайфа "Ser O Parecer", който събра четирима от първоналните шест члена на групата (Анаи, Маите Перони, Кристиан Чавес и Кристофър Укерман) след 12 години от края на групата. Това беше наистина исторически момент! Но имаше фенове, които останаха недоволни и разочаровани, и дори заведоха съдебно дело.

Проблемът е, че за лайфа са предложени и закупени различни пакети. Най-евтиният предлагаше само гледане на лайфа, струвайки 160,68 бразилски реала, Тези, които са могли и са били готови да платят повече, са могли да платят 250,25 бразилски реала. В този случай феновете са щяли да имат достъп до излъчване от гримьорните и взаимодействие с артистите. В края на концерта това "допълнително" комбо не беше осъществено. Хората плащаха, за нищо.

Според журналистката Фабия Оливейра от бразилския вестник "O'Dia", група бразилски фенове, които са пратили тази допълнителна сума, обвиняват продуцента Гийермо Росас, отговорен за прякото предаване, в подвеждаща реклама. Затова те заведоха съдебно дело. Те искат само възстановяване на сумата за услугата, която не е била извършена. Не се споменава нищо за обезщетение.


Източник: portalpopline.com.br
By: Detelina Hristova

П.С.: Тази статия е преведена от екипа на RBD Bulgaria. Призоваваме Ви за уважение към нашия труд и сайта ни като цяло. Най-любезно Ви молим, когато взимате информация (част от пубикация или цяла статия) от сайта ни и я качвате във ваши Facebook страници/ групи или сайтове, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НИ ЦИТИРАЙТЕ КАТО ИЗТОЧНИЦИ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар