13.01.2021 г.

Журналиската Марта Фигероа уверява, че RBD са генерирали милионни печалби


 С виртуалния концерт на RBD беше отбелязана среща на една от най-популярните групи  в Латинска Америка. Сега журналистаката Марта Фигероа, водеща на програмата "Hoy", сподели милионните суми, генерирани от виртуалното шоу "Ser O Parecer", осъществено от изпълнителите Анаи, Маите Перони, Кристофър Укерман и Кристиан Чавес за феновете им 26 Декември миналата година.

По време на излъчването на предаването "Con permiso", Фигероа и Хуан Хосе Пепило Оригел говориха за отличните резултати от концерта, на който присъстваха почти всички членове на RBD, с изключение на Дулсе Мария и Алфонсо Ерера.

Според Марта Фигероа около 320 000 души от 20 страни, сред които Канада, Бразилия, Япония, разбира се и Мексико, са се включили към концерта на мексиканската група. Освен това, тя разкри милионната сума, спечелена с продажбата на билети.

"Официалните данни за този концерт бяха, че 320 хиляди фенове от 20 страни по света, от Мексико, САЩ, Испания, Бразилия, Румъния и Япония.Продажбата на стрийминга генерира малко повече окоо 11 250 000 долара (малко над 224 милиона песо), тоест, богатство", каза Марта Фигероа.

Фигероа също така разкри, че групата RBD може да се събере отново и да изнесе още три концерта, разкривайки, че едно от местата може да е Мадрид, Испания, място, което служи като място на последното им представяне през Декмври 2008 година.


Източници: milenio.com и lasestrellas.tv
By: Detelina Hristova

П.С.: Тази статия е преведена от екипа на RBD Bulgaria. Призоваваме Ви за уважение към нашия труд и сайта ни като цяло. Най-любезно Ви молим, когато взимате информация (част от пубикация или цяла статия) от сайта ни и я качвате във ваши Facebook страници/ групи или сайтове, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НИ ЦИТИРАЙТЕ КАТО ИЗТОЧНИЦИ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар