14.01.2021 г.

Анаи разкри, че се е заразила с Covid-19 по време на RBD Live

 След като екипът на Мануел Веласко Куейо, съпругът на Анаи, обяви, че политикът е диагностициран с положителен тест за Covid-19, алармите за това дали певицата и децата й са заразени, също се включиха. За да даде спокойствие на последователите си, през последните седмици Анаи публикува съобщение в Instagram, в което увери, че и четиримата са добре, въпреки че наруши мълчанието си за тази ситуация, тя не даде информация дали вирусът е достигнал до нея и малките й деца. Малко повече от седмица след тази публикация, в Сряда сутринта (13.01.) мексиканско време, Анаи отново използва тази социална мрежа, за да разкрие, че нейното семейство отново е тествано и вече са с отрицателни антигенни тестовеме и, че чакат PCR тест, който, ще потвърди, че са освободени от вируса.

Чрез различни Instagram истории певицата публикува тест, към който освен всичко друго благодари за проявите на привързаност и призна за първи път, че също е била заразена с вируса и дори разкри къде се е случило: "Днес виждаме светлината! Кошмарът отмина. И от това място на спокойствие и благодарност мога да ви кажа, че ви благодаря от цялото си сърце за вашите послания за любов и молитви.Всъщност се заразих на концерта. В почит към RBD. След като не напусках къщата си, в продължение на почти една година, единствения ден, в който излязах, се заразих. Дойде много близък човек и ме зарази (само мен). Бяха проведени много тестове и протоколи и този, който най-много настояваше да бъде така, бях аз, но въпреки това, изправени сме пред ужасен и непознат вирус", гласи първата част на публикацията на певицата.

Анаи продължи да дава подробности за това как сее сблъскала с Covid-19 и призна, че се страхува много, тъй като в случая на съпруга й симптомите са били налице: "Бях напълно безсимптомна. Но за съжаление заразих съпръга си. Той се чувстваше много зле и имахме дни и нощи на голяма мъка и страх. Бебетата, слава Богу, винаги бяха здрави. Днес трябва само да благодарим безкрайно на Бог, защото сме добре и прекарахме всичко това у дома", написа тя.

Накрая Анаи посвети няколко думи на медицинския персонал на първа линия, които са истинските герои на тази пандемия. Въпреки че, за щастие никой в дома й не се е нуждаел от хоспитализация, тя искаше специално да ги спомене (медиците), освен това тя покани милионите си последователи да не свалят защитата си и да продължават да предотвратяват  понататъшни инфекции: "На всички лекари, медицински сестри и целия здравен персонал, който работи всеки ден, за да спасят другите, за тях, цялото уважение, любов и благодарност. Казвам ви с ръка на сърцето си, пазете се добре. Нищо не си струва да излагате здравето на рискт. Нищо", заключи Анаи.

След като публикува това съобщение, певицата сподели видео от момента, в който прави бъзр тест, тест, който тя и семейството й са направили в дома си. "Слава Богу всичко е много добре. Тестовете. Очаква се да бъдат отрицателни за антитела", написа тя. Минути по-късно Анаи публикува снимка на тестовете; нейния, на мъжа й и тези на децата им. "Всичките, 4 са отрицателни, благодаря на Бог". Въпреки че резултатът беше това, което те очакваха, Анаи обясни защо е толкова важно да изчакаме другия й тест: "Липсва PCR, лекарят ни каза, че можем да продължим да даваме положителни резултати там. Ще трябва да изчакаме", обясни тя.


Източник: mx.hola.com
By: Detelina Hristova

П.С.: Тази статия е преведена от екипа на RBD Bulgaria. Призоваваме Ви за уважение към нашия труд и сайта ни като цяло. Най-любезно Ви молим, когато взимате информация (част от пубикация или цяла статия) от сайта ни и я качвате във ваши Facebook страници/ групи или сайтове, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НИ ЦИТИРАЙТЕ КАТО ИЗТОЧНИЦИ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар