24.01.2021 г.

Кристиан Чавес говори за Дулсе Мария, Алфоносо Ерера и Анаи, както и за нови изнади от RBD и една от последните си роли

 Кристиан Чавес приключи 2020 година със стил с дългоочаквания концерт на RBD, уникално и много специално събиране, събрало стотици хиляди фенове на мексиканската поп група в предаване на живо по едно и също време, което счупи рекордите за песещаемост.

Но ще има ли нещо повече от RBD след тази успешна музикална презентация? "Никога не казвай никога", уверява Кристиан Чавес пред "People En Espanol". "Никога не сме си представяли в началото на 2020 година, че това ще се случи, но мисля, че най-хубавото е да бъдеш изненадан от живо", споделя мексиканския актьор.

Единственият неизбежен план, потвърден досега, свързан с RBD, е издаването на песните, които можеха да бъдат чути по време на концерта. "Музиката на концерта, ще излезе през Февруари, концертът също ще бъде издаден. Хората вече ще могат да го имат в домовете си, така че ще бъде прекрасно", каза 37-годишния певец. (Все още нямаме информация дали става въпрос за нов CD албум или всяка от новите версии на изпятите песни, по време на концерта, ще бъде издадена самостоятелно).

След концерта успяхте ли да говорите с Алфонсо Ерера и Дулсе Мария? Какво казаха?
- "Пончо хареса концерта. Дулсе беше много развълнувана от почитта, която направихме на "No Pares". Не го очакваше. Не бяхме й казали нищо. Изведнъж, когато репетирахме, ги пропуснахме, защото всеки има различна личност, но очевидно разбираме също, че в живота човек има различни моменти и също трябва да уважаваме процесите на хората. Мисля, че точно сега за Дулсе най-важно беше да има този момент да бъде майка и да забрави всичко и е много почтенна и Пончо истината е, че пеенето никога не е било това, което той не е харесвал най-много. За разлика от нас. Той внезапно претърпя тази част, така че също е разбираемо. Но ние го имаме от друга страна, от страна на подкрепа".

Анаи сподели, че се е заразила с Covid-19 по време на концерта.......
- "За съжаление, Анаи беше заразена там, но за щастие никой друг от нас не бше заразен".

Завръщате се в телевизията.

Кристиан Чавес се завръща в телевизията на 26 Януари като част от актьорския състав на "La Suerte de Loli", новата комедийна драма на Телемундо с участието на Силвия Наваро.

"Беше рисков залог, защото е драматизъм, така че ако не намерите точно начина, по който искате да го кажете, може да се окаже, че хората не го разбират или се чувстват несвързани, но мисля, че постигнатото със сценария, с актьорския състав, с режисьорите беше прекрасно. Това беше магия и така ще го видите на екрана", каза Кристиан Чавес.

"Всички сме много доволни от този проект, защото макар че е романтична комедия, той засяга нови и силни теми", добави развълнувано той.

В "La Suerte de Loli", Кристиан Чавес играе Матиас, асистент на Лоли (Силвия Наваро) и съдружник в Глобано радио. Забавен и харизматичен, Матиас е дясната ръка на Лоли и този, който я подкрепя безусловно във всичко. Той е открито гей и мрази стериотипите, затова е автентичен мъж, уникален по своя стил и личност. Омръзнало му е да дава всичко от себе си и да не бъде признат, затова днес той има лош момент в брака си с Артуро и също така се съмнява, че Лоли не му дава по-голяма заслуга за всичко, което реши за нея.

Източник: peopleenespanol.com

П.С.: Тази статия е преведена от екипа на RBD Bulgaria. Призоваваме Ви за уважение към нашия труд и сайта ни като цяло. Най-любезно Ви молим, когато взимате информация (част от пубикация или цяла статия) от сайта ни и я качвате във ваши Facebook страници/ групи или сайтове, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НИ ЦИТИРАЙТЕ КАТО ИЗТОЧНИЦИ.




Няма коментари:

Публикуване на коментар