21.02.2021 г.

Мини нови около бившите членове на RBD

 След кратко прекъсване поради липса на новини, любимата ви рубрика "Мини новини около бившите членове на RBD" се завръща. Тази седмица героите на рубриката са Алфонсо Ерера, Дулсе Мария и Кристиан Чавес. Ето и новините за тях.

1. Алфонсо Ерера е част от новото предаване "La Ciencia De Lo Absurdo" ("Науката за Абсурда") на Netion Geographic Латинска Америка. В това предаване ще се търси и анализира научното и логичното обяснение във всичко.

2. Тази седмица Дулсе Мария зарадва феновете си  в социалните мрежи с новината, че съвсем скоро ще издаде нова музика от дългоочаквания от фуновете й албум "Origen".  За сега няма информаця за конкретна дата, както и дали става въпрос за една или няколко песни. Когато това стане ясно, ще ви информираме.

3. Кристиан Чавес се завърна на българския екран чрез теленовелата "Бандитката", която се излъчва от 15-ти Февруари по телевизия Diema Famili. Епизодите на "Бандитката" се излъчват от Поденелник до Петък от 20 ч. и повторение на следващия ден от 15 ч. Повторенията на петъчните епизоди, ще се лъчват Понеделник от 15 ч. Припомняме ви, че в тази теленовела Кристиан изпълнява ролята на Самуел Ерненадес. Цялата информация за теленовелата "Бандитката", както и епизодите й с българско аудио можете да следите в Facebook групата "Бандитката".

4. Кристиан Чавес зарадва феновете си в Instagram чрез непубликувана до сега снимка от снимачната площадка на хитовата теленовела "Непокорните" ("Rebelde"). На въпросната снимка са Кристиан Чавес, Маите Перони, Дулсе Мария и Кристофър Укерман. Можете да я видите ТУК.



П.С.: Тази статия е авторска и е съставена и написана от екипа на RBD Bulgaria. Това означава, че не е взета и преведена от чуждестранен новинарски сайт. Най-любезно Ви молим, когато взимате информация (част от пубикация или цяла статия) от сайта ни и я качвате във ваши Facebook страници/ групи или сайтове, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НИ ЦИТИРАЙТЕ КАТО ИЗТОЧНИЦИ. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар