22.02.2021 г.

Дулсе Мария съобщи кога ще издаде новата си песен

Започваме новата седмица с една много хубава новина. Както ви съобщихме в съботното издание на рубриката ни "Мини новини около бившите членове на RBD", Дулсе Мария обяви радостната новина, че скоро ще издаде нова музика, но съобщи дата на излизането. В Неделя (21.02.2021) Дулсе Мария направи още една приятна изненада на милионите си последователи в социалните мрежи, като обяви името на новата си песен и датата й на издаване. Тя съобщи, че новата й песен носи името "Numca" ("Никога") и ще излезе на 26 Февруари - Петък.

"Този Петък 26 Февруари, ще можете да чуете "Numca" много специална песен, първоначално компузирана за първия ми самостоятелен албум "Extranjera" сега най-накрая можете да я чуете като част от моя "Origen"", написа Дулсе Мария в Twitter към тази снимка.

Тази новина безспорно зарадва страшно много всичките фенове на Дулсе Мария по целия свят. Нашият екип също е много развълнуван от обявяването на тази новина и очакваме с нетърпение песента "Numca" да излезе и да я чуем.


Източник: @DulceMaria (Twitter)
By: Detelina Hristova

П.С.: Тази статия е авторска и е съставена и написана от екипа на RBD Bulgaria. Това означава, че не е взета и преведена от чуждестранен новинарски сайт. Най-любезно Ви молим, когато взимате информация (част от пубикация или цяла статия) от сайта ни и я качвате във ваши Facebook страници/ групи или сайтове, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НИ ЦИТИРАЙТЕ КАТО ИЗТОЧНИЦИ. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар