4.03.2021 г.

Дулсе Мария представи новия си сингъл в разгара на етапа си на "никога"

По време на скорошно интервю мексиканската певица Дулсе Мария, разкри, че навлиза на сцената на "никога". Този етап, тозо, който всеки преживява когато човек узрява във възрастата и физиката не е същата.

Певицата уверява, че за нея този етап е дошъл от ръката на нейното момиченце, дъщеря й Мария Паула. Дулсе Мария увери, че дъщеря й е като всички новородени, тъй като изисква внимание докато изпълва родителите си с нежност. "Никога не съм ставала рано", каза на шега певицата и актриса.

От друга страна тя признава, че никога не е била толкова уморена и сега уверява, че в този момент работи повече от всякога, но не същото като да не спиш на 20 години, както е сега. Освен това тя спомена, че животът й се е променил във всички аспекти и живее на красива сцена.

Но "Никога" е и заглавието на най-новия й сингъл ("Nunca"), компузиран заедно с Балтазар Хинойоса преди 11 години.  Дулсе Мария спомена, че са се случили различни фактори, така че ще остане в демо версия, чиста китара и глас, като наскоро е презаписана.

Тази песен е част от албума "Origen", който бившата RBD се надява да бъде готов през първата половина на тази 2021 година.


Източници: heraldodemexico.com.mxinformador.mxDulce Maria (официалния YouTube канал на Дулсе Мария)
By: Detelina Hristova

П.С.: Тази статия е преведена от екипа на RBD Bulgaria. Призоваваме Ви за уважение към нашия труд и сайта ни като цяло. Най-любезно Ви молим, когато взимате информация (част от пубикация или цяла статия) от сайта ни и я качвате във ваши Facebook страници/ групи или сайтове, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НИ ЦИТИРАЙТЕ КАТО ИЗТОЧНИЦИ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар