14.03.2021 г.

Мини новини за: Анаи, Дулсе Мария и Маите Перони

 
След крадко отсъствие отново сме на линия. Завръщаме се с любимата ви рубрика "мини новини...". Тази седмица новините са само за трите красавици на RBD - Анаи, Дулсе Мария и Маите Перони, затова им направихме това специално издание на рубриката ни "Мини новини за:". Припомняме ви, че тази рубрика е дъщерна на рубриката ни "Мини новини около бившите членове на RBD" и затова я пускаме много рядко. Ето ги мини новините в това издание:

1. Анаи зарадва последователите си в социалните мрежи с хубавата новина, че скоро ще се завърне към музикалните среди. Чрез своите Инстаграм истории, певицата сподели кратко видео от звукозаписно студио, където работи по нова изненада, която скоро ще поднесе на почитателите си. Също като всички нейни фенове по целия свят, и ние няма търпение тази изненада да излезе.

2. Този Понеделник (08.03), Дулсе Мария за пръв път показа лицето на дъщеря си, която се роди в началото на месец Декември. По случай международния ден на жената, Дулсе Мария сподели в своя инстаграм снимка, на която е с тримесечната си дъщеря Мария Паула. Снимката беше придружена дълго нежно послание по повод женския празники. Снимката веднага привлече вниманието на последователите на Дулсе Мария. Сред коментиралите снимката бяха много фенове, приятели и колеги на Дулсе Мария. 

3. Две седмици след излизането на песента "Nunca" (на Дулсе Мария), тя вече има над 1 милион слушания в дигиталната платформа Spotify. Тази новина зарадва много, като феновете, така и самата Дулсе Мария, която изрази радостта си чрез благодарствени публикации в социалните мрежи.

4. Дулсе Мария намекна в Twitter, че скоро може да издаде още една песен от предстоящият й дългоочакван албум "Origen". Както винаги, тя сподели анкета, в която феновете й да изберат, коя да е следващата песен, която искат да види бял свят. Феновете можеха да избират между три заглавия: "Sin Ti", "Amigos con derechos" и "Tiempo extra". За песента "Amigos con derechos" са гласували 43,3 % от гласувалите, за песента "Sin Ti" - 43,1 %, а песента "Tiempo extra" е получила 13,6 % от гласовете. Заради близките резултати на заглавията  "Amigos con derechos" и "Sin Ti", все още не се знае, коя от двете ще бъде следващата издадена песен от Дулсе Мария.

5. Във Вторник (09.03), Маите Перони отпразнува своя 38-ми рожден ден. За празника си, Маите получи много поздравителни пожелания, както от феновете си, така и от колегите, семейството и приятелите си. Сред поздравилите Маите Перони бяха и всичките й колеги от групата RBD.

6. По случай рожденият ден на Маите Перони ние от екипа на RBD Bulgaria организирахме и проведохме стрийминг парти в дигиталната платформа Spotify. За целта създадохме специален празничен плейлист, в който включихме всички песни на Маите Перони и някои песни от групата RBD. В стрийминг партито ни участвафа фенове на RBD и Маите Перони от България, Венецуела, Испания, Перу и Литва.



Източници: mx.hola.com, Instagram, Twitter
By: Detelina Hristova


П.С.: Тази статия е авторска и е съставена и написана от екипа на RBD Bulgaria. Това означава, че не е взета и преведена от чуждестранен новинарски сайт. Най-любезно Ви молим, когато взимате информация (част от пубикация или цяла статия) от сайта ни и я качвате във ваши Facebook страници/ групи или сайтове, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НИ ЦИТИРАЙТЕ КАТО ИЗТОЧНИЦИ. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар