28.03.2020 г.

Мини новини около бившите членове на RBD

Дойде любимито време от седмицата за не малка част от вас. Тазседмичното издание на рубликата ни "Мини новини около бившите членове на RBD" вече тук. Преди да преминем към тях, искаме да ви уведомим, че докато Мексико е под домашна карантина (както сме и ние в България) заради Covid-19, не винаги новините в изданията на рубриката ще са много на брой. Също така има вероятност да има седмици, в които да не я пускаме. Новините тази седмица не са много. Те са следните.

1. Алфонсо Ерера показа чрез RT в Twitter, че одобрява отлагането на Олимпийските игри в Токио, които трябваше да се проведат тази година, но заради световното разпространение на Коронавирус бяха отменени. Той ретуитна съобщението за отлагането на това спортно събитие за догодина, което беше публикувано в официалния Twitter профил на Олимпийските игри в Токио. Освен това, Алфонсо започна посланията на известни личности относно Коронавирус.

2. Чрез Twitter профила си, Пончо призова последователите си да внимават спикулиращите фалшиви новини относно пандемията Коронавирус и за най-сигурно да следят официалнит сайт на ООН само за актуални официални новини относно Covid-19. Сайта се казва coronavirus.onu.org.mx.

3. Анаи изпрати позитивно послание на феновете си чрез своите Instagram истории. "Не позволявайте страхът да ви парализира. Всеки ден е прекрасен подарък. Нека вибрира положителна енергия. Нека всичко това ни преобрази. Любов, Любов, Любов", написа Анаи.

4. Чрез своя профил в Twitter, Дулсе Мария съобщи на последователите си новината, че скоро ще чуят песента "Mas Tuya Que Mia" в нова версия. Тази песен е написан от нея и е част от последният албум на RBD, "Para Olvidarte de mi", който излезе в началото на 2009 година.

5. В своя профил в Instagram сподели своя снимка като бебе с майка си. След публикуването на снимката, всички забелязаха физическите качества на майка му и много от тях позхвалиха красотата й чрез коментари под публикацията. Поводът за публикуването на въпросната снимка е рожденият ден на майката на Кристиан. Очевидно настоящата ситуация, заради разпространението на Коронавирус, не е позволила на Кристиан Чавес и майка му да се видят, за да отпразнуват рожденият й ден. Можете да видите снимката ТУК.

Източници: Twitter, Instagram и info7.mx
By: Detelina Hristova

Няма коментари:

Публикуване на коментар