7.10.2020 г.

Дулсе Мария и Маите Перони подкрепиха и насърчават нови благотворителни каузи за деца

За никой не е тай, че всеки от бившите членове на RBD има добро и милосърдно сърце. И шестимата членове на групата не веднъж са показвали, че обичат да помагат с каквото могат на всеки, който има нужда, особено сега покрай пандемията от Covid-19. През изминалите месеци Анаи, Алфонсо Ерера, Дулсе Мария, Кристиан Чавес, Кристофър Укерман и Маите Перони взеха участие много благотворителни инициатини и каузи, чиято цел е да се помогне на най-уязвимите семейства и хора от  пандемията от Covid-19.

За Дулсе Мария и Маите Перони обаче благотворителните каузи продължават. Тези дни двете използваха акаунтите си в социалните мрежи, за да призоват и помолят последователите си да се включат в две каузи свързани с деца.

Дулсе Мария помоли последователите си който може да дари тромбоците за едно новородено бебе, пациент в болница в Санта Фе. "Приятели, вашата помощ е необходима от всеки, който може да дари тромбоцити в болница ABC. Много е важно за едно бебе (пациент в ABC Санта Фе: Джулия Ногера Салазар), също така ако може я включете в молитвите си. Благодаря Ви!", написа Дулсе Мария в своя Twitter.

Маите Перони от своя страна, като посланник на фондацията "Save Children Mexico",
помоли последователите си да се включат в петиция, чиято цел е да се помогне на деца, които са станали жертва на домашно насилие. Другата цел на тази петиция е да се спре насилието над деца в Мексико.

"За съжаление през последните 3 месеца насилието над деца се е увеличило със 118%..... Каня ви да се подпишете в петиция за прекратяване на физическото насилие над децата от нашето красиво и обичано Мексико. @SaveChildrenMx", написа Маите Перони в своя Twitter.


Източници: @DulceMaria (Twitter), @maiteperroni (Twitter)
By: Detelina Hristova

 

П.С.: Тази статия е авторска и е съставена и написана от екипа на RBD Bulgaria. Това означава, че не е взета и преведена от чуждестранен новинарски сайт. Най-любезно Ви молим, когато взимате информация (част от пубикация или цяла статия) от сайта ни и я качвате във ваши Facebook страници/ групи или сайтове, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НИ ЦИТИРАЙТЕ КАТО ИЗТОЧНИЦИ. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар