16.01.2021 г.

Анаи и съпругът й Мануел Веласко офицално са преборили Covid-19

Преди няколко дни ви съобщихме, че Анаи разкри, че се е заразила с Covid-19 по време на онлайн концерта на RBD "Ser O Parecer", който се проведе на 26 Декември (27 Декември за България). В статията ви съобихме, че Анаи сподели с феновете си чрез своите Instagram истории подробности за това как точно се е заразила, както и, че тя и цялото й семейство вече са с отрицателни антигенни тестове за Covid-19, но трябва да изчакат резултатите от последните си PCR тестове. Тези резултати излязоха този четвъртък (14.01.) и Анаи отново използва своите Instagram истории, за да ги сподели с милионите си последователи. И PCR тестовете на Анаи, Мануел Вераско и двете им деца - Мануел и Емилиано са отрицателни. Това означава, че Анаи и съпругът й Мануел Веласко официално са преборили Covid-19 и са напълно оздравели от коварната болест.


Припомняме ви, че Анаи сподели, че само тя и съпругът й Мануел Веласко са били заразени с Covid-19. Болестта, за радост на Анаи и съпругът й, не е покосила децата им - Мануел и Емилиано, които през цялото време са били добре и отлично здраве. Освет това, Анаи сподели, че тя е била безсимптомна, но при съпругът й се имал усложнения свързани с Covid-19. Но за щастие и Анаи и Мануел Веласко вече са добре и са здрави.

Въпреки лошото начало на 2021 година за Анаи и семейството й, нашият екип им пожелава от тук нататък само хубави неща да им се случват през тази година.


Източник на снимката с резултатите: @lucasportilla
By: Detelina Hristova

П.С.: Тази статия е авторска и е съставена и написана от екипа на RBD Bulgaria. Това означава, че не е взета и преведена от чуждестранен новинарски сайт. Най-любезно Ви молим, когато взимате информация (част от пубикация или цяла статия) от сайта ни и я качвате във ваши Facebook страници/ групи или сайтове, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НИ ЦИТИРАЙТЕ КАТО ИЗТОЧНИЦИ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар