16.01.2021 г.

Бившата съпруга на музикалния директор на RBD разкри клюки за групата, които ядоса феновете


 Наталия Субтил, бившата съпруга на музикалния продуцент Гуидо Ларис, която работеше с групата RBD по време на техните турнета, направи Instagram Live на 7 Януари заедно с ютубъра Родриго Майеларо, разкривайки любопитни клюки за RBD. Съдържнието на клюте не се хареса много на феновете на бившата мексиканска група.

 1. Наталия Субтил каза, че само двама членове са искали продължението на RBD

Наталия каза, че знае много истории покрай  връзката си Гуидо Ларис. Тя каза например, че на срещата, на която е решено RBD да приключи, само двама членове са вдигнали ръце, за да гласуват за продължаване на проекта. Това са били Дулсе Мария и Кристиан Чавес. Според  Наталия Субтил Анаи, Маите Перони, Кристофър Укерман и Алфонсо Ерера са гласували за разпадането на групата.

2. Диего Гонзалез напуснал турнето поради тормоз

Тя разкри сериозна история. Наталия каза, че актьорът и певец Диего Гонсалес (днес Диего Бонета) е спрял да участва в предавания на RBD, защото е бил тормозен от мъж от екипа. Според нея семейството на Диего било толкова уплашено, че мести от Мексико в САЩ.

3. RBD не са взимали подаръци от феновете си у дома

Наталия потвърди историята, че членовете на RBD са изоставяли подаръци, получени от фенове, при напускането на хотели. Те са нямали начин да вземат всичко, иначе са щели да плащат мита на всички палети. Беримбусите, които Карла Перес им е дала шоуто в Макарана, също са били изоставени. Наталия Субтил каза, че шоколадите и хранителните подаръци също за били оставяни. RBD не са ги яли, защото са се страхували, че може да са отровни.

4. Дулсе Мария е била далеч от момичетата

Родриго Майеларо каза, че по време на RBD, Анаи и Маите Перони още тогава са имали голямо приятелство помежду си. Те също са се разбирали добре с Дулсе Мария, но приятелските отношения между Анаи и Маите са били по-силни. Разбираемо било Дулсе Мария да бъде "в ъгъла".

5. Алфонсо Ерера и Кристофър Укерман са се занимавали най-много с проекта

Според Наталия Алфонсо и Кристофър били извън съблекалните, защото винаги са били "на лов". Обичайно било по-възрастните жени да бъдат извеждани зад кулисите. Пончо оставал с тях. Наталия дори веднъж останала в стая с Кристофър, но гарантира, че нищо не се е случило. Гледали са само "Форест Гъмп".

6. Кристиан Чавес оставал с феновете в Мексико.

Според Наталия всеки бразилски фен, който пътувал до Мексико, в крайна сметка оставал с среща с Кристиан Чавес. Той е бил много достъпен.

7. Маите Перони направила тайно кастинг за теленовела

Наталия Субтил каза, че имало правило за всички членове: те не можело да извършват паралелна работа, тъй като това можело да доведе до създаване на конфликти. Нямало изключения. Но в последният етап на групата, знаейки че договорът ще приключи, Маите Перони се явила на прослужване за теленовелата "Внимавай с ангела" (на самата Телевиса) без знанието на Педро Дамян. Нямало да играе, докато не приключи с групата. И всъщност започва да липсва в предаванията с RBD.

Източник: portalpopline.com.br
By: Detelina Hristova

П.С.: Тази статия е преведена от екипа на RBD Bulgaria. Призоваваме Ви за уважение към нашия труд и сайта ни като цяло. Най-любезно Ви молим, когато взимате информация (част от пубикация или цяла статия) от сайта ни и я качвате във ваши Facebook страници/ групи или сайтове, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НИ ЦИТИРАЙТЕ КАТО ИЗТОЧНИЦИ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар