22.02.2021 г.

Кристофър Укерман потвърди, че няма да има събиране на RBD в близките две години

 В края на 2020 година RBD изненадаха всички, като обявиха завръщането си на музикалната сцена, в допълнение към факта, че цялата им музика вече е на стрийминг платформи и издадоха нова песен, групата направи и онлайн шоу. Преди няколко дни Кристофър Укерман разкри, че групата не планира да прави повече концерти за сега.

В скорошно интервю пред различни мексикански медии, Кристофър Укерман беше разпитан за концерта, който направи през месец Декември 2020 година заедно с трима от колегите си от  RBD (Анаи, Кристиан Чавес и Маите Перони). Певецът спомена, че за сега не вярва, че RBD ще изнесе отново концерт поради пандемията, която преживява Мексико и целия свят.

"За сега мога да ви кажа не. Мисля, че през следващите две години не мисля, че ще има концерти", каза той.

Кристофр Укерман призна, че отговарял за всичко за органицирането на виртуалното шоу и че дори са били на път да го отменят .

"Беше предизвикателство да направя шоуто, аз бях този, който говореше с всички, за да го организираме и беше одисея, няколко сложни месеца, първо заради времето и след това за това, което се изискваше и спазвайки всичко за Covid-19. Дни преди концерта ние щяхме да го анулираме, защото имаше много пречки", каза той. "Засега беше само тази среща и не знам какво ще се случи по-късно, кагато става въпрос за виртуално шоу, не е възможно да правите това на всеки три месеца", добави Кристофър.

От друга страна актьорът също коментира, че Анаи не е единствената, която е била заразена с Covid-19 след виртуалния концерт, тъй като очевидно той също се е заразил с вируса.

"Когато ме удари никога не съм правил теста, но мисля, че го изкарах, защото имах температура в продължение на една седмица. Беше след шоуто, не знаех какво се случва, можеше да е навсякъде", сподели Кристофър Укерман.

Колкото до отсъствието на Пончо Ерера и Дулсе Мария на виртуалното шоу, Кристофър Укерман каза, че ги разбира защо не са били част от този проект. Също така сподели, че е било почти невъзможно да се промени датата на лайфа, заради компанията Universal Music, с която групата има договор от миналата година.

Относно отсъствието на Дулсе Мария на виртуалното шоу на RBD, Кристофър Укерман каза, че реалната причина за нейното отсъствие е била бременността й. С това той опрерга казаното от Маите Перони, че бременността не е била причината, поради която Дулсе Мария не е участвала в концерта, а тя просто никога не е искала да бъде част от този проект (повече подробности тук). 

Освен за виртуалното шоу на RBD, журналистите зададоха въпроси на Кристофър Укерман и за документалния филм за групата, който Педро Дамян подготвя, слуховете за Кристиан Чавес, както и за предстоящите му лични проекти. 

Кристофър каза, че от колегите си от групата единствено с Дулсе Мария още не е разговорял за участието й в документалния филм, но според него тя най-вероятно ще участва в него. Относно слуховете около името на Кристиан Чавес, Кристофър заяви, че те са фалшиви.

"Това са чисти митове. Вече знаете, че сега повече от всякога излизат много неща, които не са верни. Виждам Крис щастлив, работи. Дори не сме говорили по темата. Свикнали сме с подобни неща", каза Кристофър.

Колкото до личните си проекти, Кристофър Укерман каза, че много проекти са били отменени, че той в мемнта е в подготовка на новия си EP проект, който е с примеси от поп и фънк музика. Същота така той каза, че не може да се срещне с никого в сезон на пандемия и че концертът на RBD не се е бил случил по-рано, поради липса на пари.


Източници: centineladigital.commag.elcomercio.pe, Twitter
By: Detelina Hristova

П.С.: Тази статия е преведена от екипа на RBD Bulgaria. Призоваваме Ви за уважение към нашия труд и сайта ни като цяло. Най-любезно Ви молим, когато взимате информация (част от пубикация или цяла статия) от сайта ни и я качвате във ваши Facebook страници/ групи или сайтове, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НИ ЦИТИРАЙТЕ КАТО ИЗТОЧНИЦИ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар