8.01.2021 г.

Алфонсо Ерера е сред мексиканците които са напът да завладеят Hollywood през 2021 година

 Тази година мексикански таланти, ще бъдат главни герои на страхотни американски продукции, които варират от драма до истории за супер герои и някои мечтатели, които да блестят на Оскарите.

Поне 20 мексикански актьори ще се откроят в холивудска продукция през 2021 година. Въпреки че през последното десетилетие актьори като Салма Хайек, Диего Луна и Гаел Гарсия са успели да се наложат в международни проекти, тази година ще бъде една от най-важните за мексиканските таланти в меката на световното кино с пристигането на ново поколение мексикански таланти и други стари познати, които ще участват в големи продукции.

В списъка на мексиканските таланти, които са напът да завладеят  Холивуд през 2021 година, са включени както мексикански актьори, така и мексикански режисьори. Техните имена са: Адолфо Лопес, Тони Далтън, Едуардо Минет, Орасио Гарсия Рохас, режисьора Фернандо Фриас, Хуан Даниел Гарсия Тревиньо, Калрос Лопес Естрада, Ерендира Ибара, Хоакин Косио, Алфонсо Ерера, Бруно Бичир, Омар Чапаро, Tenoch Huerta, Иса Лопес, Кристиан Васкес, Армандо Еспития, Салма Хайек, Гаел Гарсия, Диего Луна и Еухенио Дербез.

Алфонсо Ерера беше част от актьорския състав на "Sense8" през двата му сезона, но през 2021 година, мексиканецът ще се завърне в Холивуд, за да бъде част от поредицата "Ozark", заедно с Бруно Бичир. Актьорите са част от четвъртия и последен сезон на тази продукция на Netflix, която спечели две награди Emmy и номинирана за два Златни глобуса, един от най-важните на стрийминг платформата.


Източник: eloccidental.com.mx
By: Detelina Hristova

П.С.: Тази статия е преведена от екипа на RBD Bulgaria. Призоваваме Ви за уважение към нашия труд и сайта ни като цяло. Най-любезно Ви молим, когато взимате информация (част от пубикация или цяла статия) от сайта ни и я качвате във ваши Facebook страници/ групи или сайтове, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НИ ЦИТИРАЙТЕ КАТО ИЗТОЧНИЦИ.


Няма коментари:

Публикуване на коментар