9.01.2021 г.

Мини новини около бившите членове на RBD


Скъпи читатели дойде време за любимата ви рубрика "Мини новини около бившите членове на RBD". В това първо за 2021 година издание на рубриката, сме ви подготвили огромно количество мини новини. Те са свързани с онлайн концерта на RBD "Ser O Parecer", Алфонсо Ерера, Анаи, Дулсе Мария, Кристиан Чавес и Маите Перони.

 1. Бразилски фенове съобщиха, че ще съдят един от продуцентите, отговорни за виртуалното шоу на RBD, което се проведе на 26 Декември (27 Декември за България) 2020 г. Според освободената информация някои фенове са платили 250 реала за афтър парти с право на достъп до съблекалните и взаимодействие (разговор) с членовете на групата, но това не е направено. Такъв билет е бил закупен и от фенове по целия свят, включително в България. Илиана Вълева от нашият екип също беше сред закупилите комбиниран билет за концерта и афтър парти с право на достъп до задкулисите и разговор с Анаи, Маите Перони, Кристиан Чавес и Кристофър Укерман. За съжаление всички закупили този билет останаха измамени, но за сега само бразилските фенове са заявили, че ще съдят поне един от продуцентите на концерта. Въпреки че не се споменава конкретно име, повечето фенове в Латинска Америка и Европа смятат, че става въпрос за Гийермо Росас, който е главният продуцент на това виртуално шоу.

2. Алфонсо Ерера започна новата 2021 година с над 3,5 милиона последователи в социалната мрежа Instagram.

3. Анаи официално стартира козметичния си бизнес. Тя зарадва последователите си и феновете на дамска козметика, като пусна в продажба голяма палитра сенки за очи от своята серия гримове "Mia Palette". Името на козметичната серия "Mia Palette", както Анаи лично съобщи, е вдъхновено от героинята й "Миа Колучи" в теленовелата "Непокорните". За сега палитрата, която Анаи пусна в продажба, е достъпна само за купувачите, намиращи се на територията на Мексико. Всеки който желае може да си я купи от онлайн магазина mercadolibre.com.mx. Палитрата се състои от 24 нюанса, сред които има и брокатени. Но както вече казахме, палитрата е достъпна само за Мексико, това означава, че не могат да се правят международни поръчки и доставки за съжаление.

4. Малко след онлайн концерта на RBD "Ser O Parecer", Анаи достигна над 8 милиона последователи в социалната мрежа Instagram.

5. От Понеделник (11.01.) в Бразилия ще започне излъчването на теленовелата "Dos Hogares", в която участва Анаи заедно с Карлос Понсе и Серхио Гойри. Теленовелата ще се излъчва по бразилския канал Guigo TV.

6. Дулсе Мария отбеляза първият месец от живота на дъщеря си Мария Паула с нежна и мила снимка. Дулсе Мария публикува в профилите си в социалните мрежи снимка, на която е гушнала бебето си. Можете да видите снимката ТУК. Чрез тази публикация, Дулсе Мария сподели, че се чувства изморена от началото на майчинството, но въпреки това е влюбена в бебето си.

7. Анкетният портал @Laencuesta4 обяви Дулсе Мария за "Изключителна знаменитост на 2020 година". Порталът пусна анкета в Twitter, в която Дулсе Мария спечели със 70,4 % от гласовете. 

8. Песента "Lo Que ves no es lo que soy" на Дулсе Мария вече има над 1 милона слушания в цифровата платформа Spotify. Можете да я слушате от ТУК.

9. Сериалът "Madre Solo Hay Dos" на Netflix с участието на Кристиан Чавес вече има обявена премиерна дата. Премиерата на сериала ще на 20 Януари 2021 година в online стрийм платфорамата Netflix. Това означава, че и в България ще можем да го гледаме. Припомняме ви, че героят на Кристиан Чавес в този сериал се казва Маноло.

10. Премиерата на теленовелата "La Suerte de Loli" на Телемундо, в която участва Кристиан Чавес, ще е на 26 Януари от 21 ч. мексиканско време / 20 ч. за Телемундо САЩ. Припомняме ви, че героят на Кристиан Чавес в тази теленовела се казва Матиас.

11. Маите Перони започна новата 2021 година с достигането на над 9 милиона последователи в социалната мрежа Instagram.

12. В Момента теленовелата "Триумф на любвта", в която участва Маите Перони се излъчва в Бразилия, но за съжаление има невиждан до сега неуспех. Теленовелата се излъчва по бразилския канал SBT. Този Четвътък (07.01) "Триумф на любовта" регистрира една от най-лошите си средни стойности (7) с малкото 4,9 точки, което застрашава теленовелата от предсрочно сваляне от екран.


Източници: mercadolibre.com.mx, Twitter, Instagram, spotify.comblog.guigo.tv
By: Detelina Hristova

П.С.: Тази статия е авторска и е съставена и написана от екипа на RBD Bulgaria. Това означава, че не е взета и преведена от чуждестранен новинарски сайт. Най-любезно Ви молим, когато взимате информация (част от пубикация или цяла статия) от сайта ни и я качвате във ваши Facebook страници/ групи или сайтове, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НИ ЦИТИРАЙТЕ КАТО ИЗТОЧНИЦИ. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар