5.01.2021 г.

Виртуалният Коледен концерт на RBD пожъна голям успех

 Здравейте Непокорни! Честита Нова 2021 година на всички! Пожелаваме ви много здраве, щастие, любов и късмет през цялата година.

С леко закъснения идва статията ни за онлайн концерта "Ser O Parece" на  RBD, който се проведе на 26 Декември от 17 ч. мексиканско време (27 Декември 01:00 ч. българско време).  Изкренно ви се извиняваме за забавянето на тази статия.

С огромна радост ви съобщаме, че ние всички от екипа на RBD Bulgaria бяхме сред милионите зрители на този невероятно вълнуващ концерт, който Анаи, Маите Перони, Кристиан Чавес и Кристофър Укерман направиха. Безспорно се усети доста липсата на Дулсе Мария и Алфонсо Ерера, но както знаем те имаха доста уважителни причини да не присъстват на концерта. Припомняме ви, че на 3 Декември Дулсе Мария роди своята първородна дъщеря Мария Паула, а на 6 Декември Алфонсо Ерера съобщи, че е станал баща за втори път отново на момченце, без да съобщава кога точно се е родил малкия Нико.

Много сме щастливи да ви съобщим, че концертът "Ser O Parece" на  RBD пожъна огромен успех. Той се превърна в един от най-успешните стрийм събития в света за 2020 година. Това е безспорен показател колко добре се справиха RBD, тъй като с този концерт Анаи, Маите, Кристиан и Кристофър обединиха над 1,5 милиона зрители по целия свят. Без съмнение  RBD непрестава да е музикален феномен, който ще продължи да влиза в историята.

Снимки от този невероятен и прекрасен концерт можете да разгледате в нашата галерия от ТУК.

Оставяме ви запис на целият концерт, който беше качен в YouTube.


Източници: @UniversalMusicE (Twitter), Kainan Oliveira (YouTube)
By: Detelina Hristova


П.С.: Тази статия е авторска и е съставена и написана от екипа на RBD Bulgaria. Това означава, че не е взета и преведена от чуждестранен новинарски сайт. Най-любезно Ви молим, когато взимате информация (част от пубикация или цяла статия) от сайта ни и я качвате във ваши Facebook страници/ групи или сайтове, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НИ ЦИТИРАЙТЕ КАТО ИЗТОЧНИЦИ.

1 коментар:

  1. много се радвам сигурно е било фантастично
    искам да ви попитам а след края на концерта непокорните разговаряха ли с фенове успяхте ли да зададете някакви въпроси? и може ли линк към концерта ако има такъв защото тук линка не е активен
    предварително ви благодаря

    ОтговорИзтриване