17.01.2021 г.

Мини новини около бившите членове на RBD

 С леко закъснение тазседмичното издание на рубриката ни "Мини новини около бившите членове на RBD" е тук. Тази седмица има мини новини, свързани както с групата RBD, така и за трима от членовете на групата - Анаи, Кристофър Укерман и Маите Перони. Ето ги и тях.

1. Музиката  на RBD вече е достъпна и на дигиталните платформи Amszon Music и Claro Music. 

2. Новата песен "Siempre He Estado Aqui" на RBD е включена на първа позиция в плейлиста "100 Mas: Pop en Espanol" със 100-те песни, които трябва да слушате в Amszon Music. Целия плейлист можете да видите и слушате от ТУК. Освен това за корица на плейлиста е сложена снимка на RBD. Тази новина беше съобщена в оициалните профили на групата RBD в социалните мрежи.

3. Още две песни на Анаи попападнаха в ТОП 10 на iTunes Бразилия. Това са песните "Latidos" (написана специално за големия син на Анаи- Мануел) и "Inesperado" (от албума "Inesperado" на Анаи, издаден през 2016 година). Тази седмица песента "Inesperado" попадна на 3-то място, а песента "Latidos" е на 5-то място.

4. В скорошен Twich Live Кристофър Укерман разкри, че след големия успех, постигнат с виртуалното шоу на RBD "Ser O Parecer", той не изключва възможността да направи малко световно турне с останалите членове на групата, когато пандемията от Covid-19 приключи. Той каза, че ако се отдаде такава възможност за мини турне, в него е напълно възможно да участват и шестимата членове на RBD, т.е. включително с Дулсе Мария и Алфонсо Ерера, които отсъстваха на онлайн концерта. Напомняме ви, че Дулсе Мария и Пончо Ерера отсъстваха от този концерт, защото Дулсе роди първородната си дъщеря Мария Паула, а Алфонсо стана баща за втори път на момченце, на име Нико.

5. Маите Перони достигна над 9 милиона последователи в социалната мрежа Instagram.

6. Списание "Socialiteen" обяви победителите за наградите си за 2020 година. В категорията "Актриса на годината" победи Маите Перони.


Източници: music.amazon.com.mx, Twitter
By: Detelina Hristova

П.С.: Тази статия е авторска и е съставена и написана от екипа на RBD Bulgaria. Това означава, че не е взета и преведена от чуждестранен новинарски сайт. Най-любезно Ви молим, когато взимате информация (част от пубикация или цяла статия) от сайта ни и я качвате във ваши Facebook страници/ групи или сайтове, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НИ ЦИТИРАЙТЕ КАТО ИЗТОЧНИЦИ. 

1 коментар: